Konu
:
Babam İçin Bağlama Büyüsü Yapılmış Olduğu Söylendi ,Böyle Bir Şeyin Olması Mümkün Mü?
Yalnız Mesajı Göster
Babam İçin Bağlama Büyüsü Yapılmış Olduğu Söylendi ,Böyle Bir Şeyin Olması Mümkün Mü?
07-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Babam için bağlama büyüsü yapılmış olduğu söylendi ,böyle bir şeyin olması mümkün mü?
Mumine Sitesi
S
ORU
:
Babam 6 aydan fazla bir süredir kocası yatalak olan bir kadınla görüşüyordu
Uzun zamandır babamı o kadından vazgeçirmek için uğraştık fakat bir sonuç alamadık
Annem de bugün bir hocaya gitti
Hoca da arada büyü olduğunu, kadının babama bir şeyler yedirdiğini söylemiş( Kadın bizim evimizin yakınlarında bir lokantada bulaşıkçılık yapıyordu)
Hoca, anneme kadınla babamın arasını soğutacağını ve babamı eski haline yani evine bağlı hale getireceğini söylemiş
Benim 2 sorum olacak kıymetli Yıldız Hocama
Dinimizde yapılan büyüye karşı ne yapmamız öğütleniyor? Sınırlarımız nelerdir? Bir de şunları yapacağım diyen hocanın söylediklerine güvenip onun hazırladığı muska ve diğer şeyleri alıp kullanmalı ve uygulamalı mıyız? Lütfen yardım edin Hocam
Bizi bilgilendirin, yol gösterin
Aylardır evimizin ne tadı ne de tuzu var
CEVAP:
Allah’tan nefislerimizin şerrinden bizi korumasını dileriz
Babanızın durumu esef vericidir
Ancak siz, kesinlikle babanızın hatabından ötürü ona karşı edep dışı tavırlar içinde olmayın
Onun hesabı Rabbi ile arasındadır
Dolaylı yollarla onu ikna etmeye çalışabilirsiniz
Babanızın yaptığının şukadar veya bukadar bir benzeri de büyü muhtevalı çözümlerdir
Nefis ve şeytan ağlarına takılmanın adı büyü olmuştur
Maalesef yoğun bir ilgi de görmektedir
Asla o yolları kullanmanızı tavsiye etmiyorum
İkna etme ve sabırla bekleme yolunu denemelisiniz
Bataklığın birinden çıkmadan diğerine girmenin ne anlamı olacak? Allah’a emanet olun
Nureddin Yıldız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul