07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum - Joanna V. Hunter
Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum Kitap Özet - Joanna V Hunter Kitapları - Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum Kitap Tanıtım - Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum Kitap Fiyatı - Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum Ön Okuma
Kitap Özet
Bazen iyi zamanlarımız oluyor Beni sevdiğini biliyorum
Beni kıskandığı için böyle davranıyor çünkü beni seviyor
Yalnız kalmaktan korkuyorum Beni sevecek başkasını bulamam
Onu terk ettiğimde dersini öğrendi Artık değişecek Her şey iyi olacak
Bu ilişkiye öyle çok yatırım yaptım ki, yürütmek zorundayım
Bazen bana kötü davransa da hak ediyorum Bana hiç vurmadı ki
İçinde bulunduğum durumdan utandığım için kimseyle paylaşamıyorum
Çocuklarımın babaya ihtiyacı var
Ne çok kadın, (siz ya da sevdiğiniz biri) özsaygısına, özgüvenine, duygularına, ruhuna, bedenine zarar veren ilişki içinde saplanıp kalıyor
Pek çok kadın (dayak yediği için) ilişki içinde tacize maruz kaldığını hiç farketmiyor bile Ya saygısızca davranışları hak ettiğine inanıyor ya da epey zarar gördükten sonra "gerçeği" görüyor Ama bu kez de fazlasıyla horlanmış, ezilmiş olduğu için nasıl düşüneceğini ve ne yapabileceğini bilemiyor İlişki içinde aşağılanan, hor görülen kadının; yanlış düşünce kalıplarına saplanarak kendisini kandırması, yaşadıklarını minimize etmesi ya da evliliğini "Normal" sayması çok sık görülen bir olgu
Eş ya da sevgiliden görülen sözel, duygusal, fiziksel ya da cinsel taciz, eğitimli kadın eğitimsiz kadın ayrımını yapmıyor
Bu uyandırıcı rehber kitap, yıllarca eşinin tacizine uğradıktan sonra gücünü toplayıp ilişkisini bitirmeyi ve kendisine yepyeni bir hayat kurmayı başaran bir kadın tarafından yazıldı; diğer kadınlara yol göstermek ve güçlerini yeniden kazanmalarına destek vermek için
(Tanıtım Bülteninden)

Ama  Onun Değişeceğine İnanıyorum
Joanna V Hunter
Kuraldışı Yayınevi / İlişkiler Dizisi
Çeviri : Fatma Soyak
Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)
272 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cm
İstanbul, 2012, 1 Basım
ISBN : 9789752751934
Etiket Fiyatı : 19,00 TL (KDV Dahil)
|
|