Konu
:
Merhaba,19 Yaşındayım Son 2 Senedir Saçlarım Dökülüyor Doktor Losyon Ve Şampuan Verdi Kullandım B...
Yalnız Mesajı Göster
Merhaba,19 Yaşındayım Son 2 Senedir Saçlarım Dökülüyor Doktor Losyon Ve Şampuan Verdi Kullandım B...
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhaba,19 yaşındayım son 2 senedir saçlarım dökülüyor doktor losyon ve şampuan verdi kullandım biraz faydası oldu gibi ama sürekli kullanmakta olmuyor ki!zaten küçücük birşey en fazla 1 hafta kullanabiliyorum
Beslenmene dikkat et stresten uzak dur dedi ama çalışıken ne mümkün!benden harhangi bir tahlil falan da istememişti sadece ilaç yazmıştı Ben daha kalıcı ve somut çöümler istiyorum ne yapmalıyım saçlarımın dökülmesi beni çok üzüyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
11
01
2008 / şükriye
CEVAP:
Eğer tiroid hormonlarınızda düzensizlik teşhis etseydi eminim doktorunuz tahlil isterdi demekki durumunuz tahlili gerektirmiyor
Uyacağınız bir kaç basit yöntemle saçlarınızın dökülmesini önleyebilirsiniz
Bunlar yediğiniz yiyeceklere dikkat etmekle olabilir
Proteince zengin yiyecekler (kırmızı et hariç olmak üzere) ve mineral değeri yüksek besinler tüketin
Cola,sigara,***** gibi maddelerin tüketiminden kaçının
Mümkün olduğunca stres ten uzak durmaya çalışın
Eczanelerde bulunan saç dökülmesini önleyici vitamin ve destekleri de kullanabilirsiniz
Bunları uygulamak size kalıcı çözüm sağlıyacaktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul