Yalnız Mesajı Göster

Vejetaryenin Kanser Riski Az

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vejetaryenin Kanser Riski Az





Araştırmalara göre, her üç kanser hastasından birinin beslenme alışkanlığı nedeniyle kansere yakalandığı, fazla sebze ve meyve tüketiminin bağırsak kanserine yakalanma riskini yüzde 18, mide kanserine yakalanma riskini ise yüzde 28 azalttığını belirtiliyor

FARKLI RENKLERDE SEBZE, MEYVE TÜKETİMİ
Meyve ve sebzeler ile vitamin ve minerallerin hastalık savaşçısı olduğunu ifade eden uzmanlar, kansere karşı domates, havuç, ıspanak, marul, kırmızı biber, brokoli, kiraz, vişne ve çilek tüketiminin önem taşıdığı görüşünde
Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla