Konu
:
Merhabalar Ben Yaklaşık 6 Aydır Saç Dökülme Şikayetiyle Uğraştıktan Sonra Dermatoloğa Gitii...
Yalnız Mesajı Göster
Merhabalar Ben Yaklaşık 6 Aydır Saç Dökülme Şikayetiyle Uğraştıktan Sonra Dermatoloğa Gitii...
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhabalar ben yaklaşık 6 aydır saç dökülme şikayetiyle uğraştıktan sonra dermatoloğa gitiim demir eksikliği çıktı ve ferro sanol ve çinko takviyesi verdi 2
5 aydır kullanıyorum fakat dökülmem durmadı saçlarım kuruyken bile dökülüyor size sormak istediğim saçlarım seyrekleşti 6 ay öncesine kadar ne kadar gürdü çok korkuyorum eski gürlüğü gibi bir daha olmaz diye sizce dökülen saçların hepsi çıkar mı yada benim gibi demir eksikliğinden saçları seyrekleşip sonra başarılı tedavi sonrası saçlarının hepsini geri kazanmış biri var mı lütfen aydınlatın ve ferro sanolu ne kadar süre kullanmalıyım
CEVAP:
Elbette eski gür saçlarınıza kavuşabilirsiniz tabi yapmanız gereken kan değerlerinizin yeterli seviyeye gelmesi için ilacınızı düzenli kullanmanız
Doktorunuzun sonucu değerlendirmesi için 3 ay düzenli kullandıktan sonra tahlil için doktorunuza kontrole gidiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul