07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alman Turistler Kene Konusunda Rahat
Alman Turistler Kene Konusunda Rahat[/b]
21 06 2008
Türkiyede kene vakaları sonrası yaşanan ölümler, Antalyada tatil yapan Alman turistleri etkilemedi Antalyada tatil yapan Almanlar, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının tatillerini olumsuz etkilemediğini belirterek, Türkiyede olmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler
Türkiyede kene vakaları sonrası yaşanan ölümler, Antalyada tatil yapan Alman turistleri etkilemedi Antalyada tatil yapan Almanlar, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının tatillerini olumsuz etkilemediğini belirterek, Türkiyede olmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler Alman tatilcilerden üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Nicola Vogt, Türkiyede olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Sıcak havaya rağmen mükemmel bir tatil yaşıyorum" dedi Kene vakasıyla ilgili haberleri gazete ve televizyonlardan takip ettiğini ancak kendisinin bu konuda bir endişesi bulunmadığını söyleyen Nicola Vogt, şöyle konuştu: "Kene vakaları özellikle Güney Almanyada yaşandı Burada kene konusunda bir tehlike olduğunu düşünmüyorum Kene korkusu yüzünden o zaman evimizden dışarı çıkmayalım Almanyada da kene bizi ısırabilir Burada tatilde olmaktan son derece mutluyum Tatil öncesi bu durumu bilseydim yine tatile gelmeyi düşünürdüm " Antalyada tatil yapan Alman turistlerden emekli Marina Algrecht ise, Türkiyenin yaşanabilecek bir ülke olduğunu belirterek "Türkiyede kene vakası olaylarını gazetelerde okudum Ancak bu konuda bir risk altında olduğumu düşünmüyorum Bu vaka dünyanın her yerinde herkesin başına gelebilir Tatil programı öncesinde kene vakalarını bilseydim yinede tatil için Türkiyeye gelirdim Eşimle birlikte iyi bir tatil geçiriyoruz Burada hem eğlenip hem dinleniyoruz" dedi
|
|
|