Konu
:
Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??
Yalnız Mesajı Göster
02-27-2007
#
2
suskun
Bu zamanın öğretmenleri dersi işliyove zil çaldıktan sonrada "tak sepeti koluna herkez kendi yoluna"
sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın sakın
Sizin burdan da göründüğü gibi öğretmenlik mesleğine düşkünsünüz ve tam teşkilli görevinizi yerine getirmek istiyosunuz anladığım kadarıyla
Benim dedem öğretmen ve ondan iyi bilirim bir öğrencinin nekadar umutsuz görünsede durumu dişini tırnağına takar ve onla yapana kadar uğraşırdı
Şuanda bile emekli olmasına rağmen hep herkeze bilgi dağıtıyo,yardım ediyo
Ama şimdi öğretmenler tenefüsleri bile boşa gitmesin diye öğrencilerine zaman ayırmaz oldu
Ama istisnalar hariç tabi
Bence bu zamanın insanları birazda kendini düşünüyo ve tembellik iç güdüsü taşıyor
Bende öğretmenlik okuyorum ve öğretmenlikl mesleğime başlamadan önce tabi Allah kısmet edeerse öğrenci piskolojisi üzerine eğitim alıcam
İletişim bi nevi
Hııı "sizde eksikmi de bu yardımı alıcaksınız"derseniz kattiyen hayır çünkü öğretmenlik benim herzaman idealim oldu ve birilerine gerçekten bişeyler öğretmek idealim oldu ve bu görev bana verilirde ben öğrencilerime elimden gelen bütün imkanlarımı kullanarak yardımcı olmak isterim
Fedakarlık yapmak ve onlarla ilgilenmek isterim ve bunların çabasını verirknde onlardan da bazı şeylerin karşılığını isterim o da ne olur tabiki başarılı olmalı
Umarım günümüz öğretmenlerinden olmassınız ve bende tabiki
Bu arada öğretmenlik çok kutsal bir görevdir bence şuanda çok şanslısınız
Sizin yerinizde olmak isterdim doğrusu
(çok uzun oldu yazım sıkmadım umarım)
suskun
Kullanıcının Profilini Göster
suskun tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul