Konu
:
Soru:"Nefes"
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
merhaba doktor hanım benim uzun zamandır bi sıkıntım var nefes darlığı nefesim yetmiyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum oturduğum yerden,yemek yerken,konuşurken şimdilik uykumda bi sıkıntı olmuyor direk uyuyorum sabah uyanınca yatakta gene derin nefes almaya başlıyorum mesela eskiden top oynarken derin nefes alıp verirdim artık yok nefesimi hiç hissetmiyorum inanırmısın eskisi gibi nefes alıp vermeyi çok özledim acaba bi hastalığımın belirtisi olarakmı böyle bi şey ortaya çıktı akciğer,karaciğer,kalp rahatsızlığı falan doktor hanım lütfen en kısa zamanda bilgilendirirseniz memnun olurum yaşım 24 erkek teşekkürler
Uzm
Dr
Sevin Karalar
07
06:53:22
Merhabalar, Tarif ettiğiniz nefes darlığından çok hava açlığı diye tanımladığımız, ön planda stresle bağlantılı gibi görünen bir rahatsızlık
Ancak yine de kesin konuşabilmek için solunum fonksiyon testi ile doğrulamak uygun olur
Bunun için Göğüs Hastalıkları Uzmanı bir hekime başvurmanızı öneririm
Geçmiş olsun dileklerimle
Uz
Dr
Sevin KaralarBaşlık :Anahtar Kelimeler : Konuyla ilgili kelime yada tamlamaları aralarına virgül koyarak ekleyiniz
Bu sayede konuya ilgi artacaktır
Bölüm :Bölüm SeçAcil Yardım Anabilim DalıAile HekimliÄŸiAkupunkturAlternatif TıpAnatomiAnestezi ve ReanimasyonAyak SaÄŸlığı- PodiatryBeyin CerrahisiBiyokimya ve Klinik Biyokimyaçocuk Allerjisi ve İmmunolojisiçocuk Cerrahisiçocuk Endokrinolojisiçocuk Hastalıklarıçocuk NefrolojisiDermatolojiDiÄŸer sınıflandırılamayanlarDiyet BölümüDiÅŸ HekimliÄŸiEndokrinolojiFarmakolojiFizik Tedavi ve RehabilitasyonFizyolojiGastroenterolojiGenel CerrahiGenel DahiliyeGenetik Hastalıklar, Prenatal TanıGöğüs CerrahisiGöğüs HastalıklarıGöz HastalıklarıHematolojiHepatolojiHistoloji ve EmbriyolojiImmunolojiIntern DoktorlarKadın-DoÄŸum HastalıklarıKalp Damar CerrahisiKardiyolojiKlinik Mikrobioloji- VirolojiKulak- Burun- BoÄŸazNefrolojiNükleer Tıp ADNörolojiOnkolojiOrtopediPatolojiPlastik CerrahiPratisyenPsikiyatriRadyolojiRadyoterapiRoma tolojiStajyer DoktorUrolojiİnfeksiyon HastalıklarıŞifalı Bitkiler Kisim :Kısım SeçAstımBronÅŸektaziDiÄŸerKOAHPnomoniSarkoidozTà ¼berk üloz Yeni Kısım Ekle:
Path:
<p>Merhabalar, </p><p>Tarif ettiğiniz nefes darlığından çok hava açlığı diye tanımladığımız, ön planda stresle bağlantılı gibi görünen bir rahatsızlık
Ancak yine de kesin konuşabilmek için solunum fonksiyon testi ile doğrulamak uygun olur
Bunun için Göğüs Hastalıkları Uzmanı bir hekime başvurmanızı öneririm
Geçmiş olsun dileklerimle
</p><p> Uz
Dr
Sevin Karalar</p>
Yazının Orjinali için Lütfen
saglikdanis
com
adresini ziyaret ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi