Konu
:
Soru:"Kısır Döngü ?"
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Merhaba,
Ben geçen yıl efexsör ve serequel yanlış yazmadı isem kullanmıştım
doktorun tanısı ise duygu durum bozukluğu ve ağır depresyon idi
ben bu hapları sadece birkaç ay kulladım ve bıraktım
yaklaşık bir ayn önce kendimi kötü hissetiğim için tekrar doktora başvurdum
cipralex ve sakinleştirici bir hap verdi
bir haft akadar kullandım ve bıraktım
bana eğer izin almazssam durumum daha kötüye gideceğini ve sonumun çok kötü olduğunu söyledi
hatta fransız lape hastahanesinde bile uzmanların yardımını alarak bir süre yatmamı önerdi( işin açıkçası pek kendisi bende güven telkin etmedi ) yani zaten ben kendimi kötü hisstemesem doktora başvurmam
normal olmadığını düşündüğüm için ben doktora geleiyorum ama bana normal insan gibi davranışlarımı eleştirmesi sinirlerimi daha çok yıprattı diyebilirim
Kısa ca benim sorunuma gelinirse eğer : sanırım bir tanı için uzun süre tetkiklerden sonra konulabilir
Hastayı tanımadan herhangi bir tanı yapabilirmisiniz bilmiyorum
Ben olabildiğince agresif ,hayatla heran bağlantısını kopracak kadar kendimi sürekli bir boşlukta ve aşırı derece bir ümitsizlik ve buna bağlı olarak davranışlarım sosyal hayattta belirgin şekilde değişim yaşaması
bazen çok çoskulu şen şakrak bazende dipte geziniyorum
sakin insanlara olabildiğince hayranım
ama ben kendi irademi ne yazıkki bunda kullanamıyorum
ben vejateryan bir beslenme ile çocukluğumdan beri yaşıyorum bunun etkisi varmıdır bilmiyorum
bildiğm kadarı ile tansiyonum sürekli düşük olması ve kansız oluşum bu nedenden ama bu benim sinirlerimi bu derece zayıflatırmı bilmiyorum
işin açıkçası kendimle bu şekilde yaşamaktan yoruldum
sıradan normal bir insan artık olmak istyorum
kendimde suç aramaktan yoruldum ama bu benim özel ilişkimede yansıyor ne kendime ne de çevreme güven telkin edemiyorum
işte başarılıyım
Zaten beni şuan hayatla ve sosyal haytala bağlayan tek etken işim
evde olursam sanırsam şimdiye kadar öteki tarafta olurdum
sanırım insan psikolojsini etkeleyen ve bozan kişinin kendisi bend ebunu layığı ile yerine getiriyorum
aşırı derecede alıngan ve şüpheci bazende olabildiğince saf ve güvenen bir insan formuna giriyorum
olabildiğince verici bir insan ken hala doğru dürüst bir arakdaşım bile yok
ailemdende uzak yaşıyorum
gelecek kaygısı çocukluğumdan bu yana yaşıyorum
her geçen gün ölüm denen şeye hergeçen gün dahada yaklaştığımı yaş itibari ile ,çıldrıma nokatsına kadar beynimi getiriyorum
ölümün var oluşun kendisimi yoksa tamamen bir yok oluşmu oluşu beynimde zonkluyor
yaşadığım zamanın içinde kayboluyorum
kendimle başbaşa kalıp evime kapanıyorum
sıradan hayatlarda sıkışmış bir beyincik gibi kendimi gördüğümde varlığım anlamsızlaşıyor
genelde duygularımla davranırım
çok konuştum
beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Prof
Dr
HAMDULLAH AYDIN
09
07
20:21:42
gun icinde de degisimler gosterebilen durumlar yasadiginiz sonucunu cikardim
degismeler, nese ve keyifsizlik seklinde olabildigi gibi saatler icinde depresif durumunuz degisiyor olabilir
bu bakis acisi gecerli ise ve degismeler yogun oluyorsa heyecansal durumunuzun daha dingin olmasinin saglanmasinda baslanarak tedavi duzenlenebilir
zaman icinde de gerekli duzenlemeler yapilabilir
bir doktorla isbirligi yaparaka daha iyi sonuc alabilirsiniz
Yazının Orjinali için Lütfen
saglikdanis
com
adresini ziyaret ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul