Konu
:
Soru:"Karın Guruldaması Ve Klaritromisin"
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ağrılarım vardı doktor lansor verdi 28 gun kullım geçti ama bir gün soğuk su içince sağ karnıma ağrı saplı ve akabinde kustum doktor bana 3 lü ilaç trio verdi onuda kullım ama gazım var midemden guruldamalar ve karnımdan herhalde bağırsaklardan sesler geliyor sanki su akarda şırıltı gibi ses çıkarırya
Bu arada kolorektal kanser süphesine karşı Ethica hastanesinde yeni uygulanan bir test de M2 PK testi yaptırdım sonuç normal çıktı
Dışkıda helikobakter test baktırdım oda negativ çıktı
Biraz kanım fazlaymış değer olarak kan testine göre
Şuan sol güğüsümde kafesin üstünde mememin altında yanıcı bir ağrım var bazen sırta da vuruyor ağrı sağ göğüs kafesinin altnada vurabiliyor bazen, aklıma kötü kötü şeylerde gelmiyor değil neden geçmesin bu hastalığım en son gastroskopi yaptıracağım umarım temiz çıkar
Doç
Dr
Yusuf AKCAN
27
03
11:02:06
daha ileri tetkiklere geçmeden önce aldığınız trio tedavisi bitsin ve bir 10 gün geçsin
bu arda sade ce iki ayrı gün gaitada paraizt ve giardia için antigen tesi yaptırın
aldığınız trio adlı işlaçda bulunan klaritromisin adlı ilac şu an ki şikaetlerinizi yan etki olarak gösterbilen bir ilaçtır
ilaç bittikten bir süre sonra geçmezse ileri değerlendirme için bir gastroenteroloğa başvurun
sağlıcakla
Yazının Orjinali için Lütfen
saglikdanis
com
adresini ziyaret ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul