Konu
:
Soru:"Spastik Kolon Teşhisi Konuldu Yanlız Kansızlık Zayıflık -Ağzımda Sık Tekrarlayan Aft Yaraları Ve Halsizlikte Oluyor"
Yalnız Mesajı Göster
Soru:"Spastik Kolon Teşhisi Konuldu Yanlız Kansızlık Zayıflık -Ağzımda Sık Tekrarlayan Aft Yaraları Ve Halsizlikte Oluyor"
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
benim karın ağrım şişlik rahatsızlığım var spastik kolon teşhisi konuldu yanlız kansızlık zayıflık -ağzımda sık tekrarlayan aft yaraları ve halsizlikte oluyor teşhis konulmadan önce sikayetler şöyle gelişti önce dışkımda kan gördüm dışkılarken 4 -5 damla yoğun kıvamlı kan sonra bir daha bu hiç olmadı ertesi gün karnımda feci ağrı sırtıma vuracak kadar çok halsizlik şişkinlik doktora gittim önce akdeniz anemisinden şüphelendi neyseki o çıkmadı fakat dışkıda gizli kan tahlili yapmadı 4 gün hastanede yattım bağarsaklarda çok az iltihap var dedi ssonunda spastik kolon teşhisiyle çıkardı karnımda şişlik ne yesem hala devam ediyor arasıra ağrıda oluyor yediklerime dikkat ettiğim halde acaba başka bir hastalığımmı var ne yapmalıyım teşekkürler
Uzm
Dr
Esin KORKUT
30
09
22:34:35
Karın ağrısı, kansızlık, ağzınızda aftların olması barsakla ilgili bir hastalığınızın olabileceğinbi daha çok düşündürmekte
Spastik kolon demeden önce kolonozkopi ile barsaklarınızın değerlendirilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum
geçmiş olsun
Yazının Orjinali için Lütfen
saglikdanis
com
adresini ziyaret ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul