Konu
:
Soru:"Kulak Saglıgı İle İlgili"
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
hocam selamlar
ankaradan reyhan ben size daha öncede kulağımla ilgili sorunumu maille göndermiştim
Sol kuağıma telefon tutamıyorum pot pot diye bir ses sağ kulagımı dahi rahatsız edecek boyutta,ayrıca son günlerde cınlama basladı
doktora gittim gecen hafta bana alerjik bir sorundan kaynaklanabilir dedi,allerji testi yaptırdım bişey cıkmadı acıkcası bana doğru düzgün bir yönlendirme yapmadı
bende kadın doğum hastanesinde calıştığım için zaman ayıramıyorum yani hastaneye gittiğime değmiyor
özel hastanelere de gidemiyoruz biliyorsunuzki saglık sistemi altüst olmuş durumda
suan cirrus tablet ve flixonase burun spreyi kullanıyorum inanın ne yapacağımı bilmez bir durumdayım ne yapayım hocam bu sorun nasıl bitecek
vaktiniz olurda cevaplayabilirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
tüm işlerinizde kolaylıklar dilerim saglıklı günler
Doç
Dr
Mehmet GÜNDÜZ
13
20:28:40
kulağınızdaki uğultu için işitme testleri ve bigisayarlı tomografi yada manyetik rezonans yaptırmanızı tavsiye ediyorum
ayrıca kan sekeri kansızlık gibi testlerde yapılmalı
cınlama yüksek frekanslardaki sinir hücresi kaybı yada iç kulaktaki bir patolojiye baglı olabilir
eger sebep bulunursa tedavi verilir
ama çok zaman sebep bulunamıyabiliyor
bunlarda genellikle iç kulakta beslenme azlığı oldugu için bunu artırıcı damar genişiletici ilaçlar kullanılıyor
o yüzden öncelikle tekrar kbb de bu muayene ve testleri yapıldıktan sonra tedavi protokolu uygulanmalı
geçmiş olsun
Yazının Orjinali için Lütfen
saglikdanis
com
adresini ziyaret ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul