Konu
:
Soru:"Uyuşma"
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
MERHABA SAYIN HOCAM BEN 25 YAŞINDA BİR ERKEĞİM YAKLAŞIK OLARAK 2005 YILININ EYLÜL AYINDA SOL KABURGA TARAFIMDA Bİ UYUŞMA KARINCALANMA OLDU BU OLURKEN HAREKET EDEMEDİM HAREKET EDİNCE DAHADA FAZLA OLDU YAKLAŞIK 5 DK
KADAR SÜRDÜ DOKTORA GİTTİM KARDİOLOJİYE GÖNDERDİLER BİŞRY ÇIKMADI ÜROLOJİYE GİTTİM ORDANDA BİŞEY ÇIKMADI DOKTOR KAS AĞRISI DEDİ KAS GEVŞETİÇİ VERDİ
2006 YILINDA TEKRAR OLDU KISA SÜRDÜ BU YIL MART AYINDA TEKRAR BAŞLADI BU DEFA UYUŞMA SOL AYAĞIMA KADAR İNDİ SONRA SOL KOLUM DA DA VAR BİR KAÇ KEREDE SOL KOLUN DA HİS KAYBI OLDU SANKİ KOLUM ÇIKMIŞ GİBİYDİ YUKARI KALDIRP TUTAMUIYORDUM NÖROLOJİYE GİTTİM BİŞEY ÇIKMADIBİR PSKYATRA GİTMEMİ ÖNERDİ SİZCE SORUNUM NE OLABİLİR
TEŞEKKÜR EDERİM
Doç
Dr
M
Akif BUYUKBESE
21
19:56:37
Gecmis olsun
Daha once (birkac ay once) belki sizinkilere benzer yakinmalari olan bir hastanin sorusunu cevaplamaya calismistim
Biz genel dahiliyede detayli muayenenizden sonra, EKG dahilgenis laboratuvar tetkikleri yapiyoruz
Spesifik bir telkin edici hastaliga uymadiginda boyle bir cek ap yapiliyor
Burada sistem fonksiyonlari kimyasal olarak da degerlendirilmis oluyor
Eskiden beri olmasi, kalici bir fonksiyon bozuklugu yapmamis olmasi ancak kronik olmasi durumunda noroloji ve psikiyatriden destek istiyoruz
Tum bunlar yapilmis gorunuyor
Genc bir insansiniz
Yakinmalariniz ozel ama inanin boyle yakinmalari olan tek kisi Siz degilsiniz
Umulmaz bir problem olarak algilamayin diye soyluyorum
Bazen ozel tip epilepsiler (sara) nobetleri, bazan da gecici damar tikanikliklari (buna yumusak doku romatizmalari), erkenden baslayan damar sertlikleri kisa sureli damar tikanikliklari boyle bir yakinmaya neden verebilir
Gittiginiz merkezlerde bunlarin arastirilmis olabilecegini saniyorum
Bu arada genc bir insansiniz
Ne isle ugrastiginiz, hayati algilayis ve stresle mucadele edis sekliniz bu anlamda onem tasiyor olabilir
Tum hekimlere kullandiginiz ilaclardan bahsetmelisiniz
Sizce onemsiz gibi gorunen bir nokta esasen tanida anlamli bir nokta olabilir
Yine sigara ve *****den uzak durmalisiniz
Iyi uyumalisiniz
Erken yatip erken kalkiniz
Saglikli besleniniz
Cevrenizde iyi arkadaslar bulundurmalisiniz
Kisiliginize uygun bir mesleginiz olmali
Yapmadi iseniz bir doga tatili yapmalisiniz
iyi haberlerinizi bekliyorum
Saglikli neseli gunler
Yazının Orjinali için Lütfen