Konu
:
Sn Eczacı Öncelikle Sürekli Kullanım İle İlgili Soruma Verdiğiniz Cevap İçin Teşekkür Ede...
Yalnız Mesajı Göster
Sn Eczacı Öncelikle Sürekli Kullanım İle İlgili Soruma Verdiğiniz Cevap İçin Teşekkür Ede...
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sn eczacı öncelikle sürekli kullanım ile ilgili soruma verdiğiniz cevap için
Ancak sanırım ben asıl sorunu açıklayamadım
Bulunduğumuz lokasyondaki sağlık ocağı hekimlerine anlatamadığımız; kurum eczacılarının yoğunluk nedeniyle güncel reçetelerle eş zamanlı çalışamadıkları için örneğin Ht raporlu bir hastaya sürekli kullanım teyyidi yapılmadığı için reçete yazmaları gerektiği oysa Hekimler bu uygulamayı şu şekilde değerlendiriyor:eczacılar sürekli kullanım raporlarına dahil ilaçları kendi yazabilir hastalar bize gelip iş yoğunluğu yaratmasınlar ve bu hastaların reçetelerini yazmıyorlar
Hasta da biz de mağdur oluyoruz
SGK tarafından İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ kanalıyla ocak hekimleri uyarılamaz mı Eczacı olarak hekimler bize işimizi öğretmeye çalıştığında özellikle geri ödeme sistemi konusunda böyle saçma sapan yorumlarla bizi hastalarla karşı karşıya bıraktığında çektiklerimizin yorumunu meslektaş olarak sizlere bırakıyorum
Ben eczacı olarak nasıl hekimlik yapmıyorsam onlarda eczacılık yapmamalı,geri ödeme sistemi doktorları ilgilendirmez
Bu konuda eczacılar olarak muhatabımız kimdir
10
Konu ile ilgili bilgilendirme ilgili yerlere yapılacaktır
Kaynak: istanbul
sgk
gov
tr
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul