Konu
:
Soru:"Anne Olma İstegim"
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
31 yasındayım
10 sefer dusuk yaptım
4 dusukten sonra amelıyat oldum
rahmın perde kapladıgıgını dogumsal çocugun olamayacagını söylediler,ameliyat ile tamamem temizlendi ve sonra 3 düşük daha yaptım kanımda pıhtılaşma( faktör 5) rahatsızlıgı oldugunu söylediler ondan sonraki hamileliklerimde kan sulırıcı igneler kullanmama ragmen bebegin kalp atımlarını gözlemleyemediler
genetik tahlili yaptırdım bende yüzde 10 problem çıktı,kromozom anomoli sorunu oldugunu söylediler ve şu an 6 haftalık hamileyim ilaçlarımı düzenli olarak kullanmama ve 15 gün önce kalp atımı görülmesine ragmen şu an kalp atımını göremediklerini söylediler
benim çocugumun olabilmesi için ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun
Doç
Dr
A
Serhan CEVRIOGLU
01
18:58:36
Merhaba,
FaktörV eksikliğinde uygulanan tedavi gebelik başlangıcından itibaren düşük molekül ağırlıklı heparin ve bebe aspirinidir
Kromozomal bozukluğa yönelik olarak; bozukluğun bebeğe yansımaması ve gebeliğin kromozomal yönden sağlıklı olabilmesi için tüp bebek yönteminde preimplantasyon genetik tanı (PGT, PGD) yapılmaktadır: Yani oluşan embriyolar anne rahmine verilmeden önce hücre örnekleri alınıp genetik yönden test edilerek, bunlardan sağlıklı olanlar rahim içine transfer edilmektedir
Sizde bu yöntemlerin kombinasyonu uygulanabilir
serhancevrioglu
com
Yazının Orjinali için Lütfen
saglikdanis
com
adresini ziyaret ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul