Konu
:
Acillll Lütfen Yardim Edin!!!!!!!! Dün Saat 18:00 Den Sonra Düzelt Kaydet Yapmaya Uğraştı...
Yalnız Mesajı Göster
Acillll Lütfen Yardim Edin!!!!!!!! Dün Saat 18:00 Den Sonra Düzelt Kaydet Yapmaya Uğraştı...
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
ACİLLLL LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!! Dün saat 18:00 den sonra düzelt kaydet yapmaya uğraştım daha ilk reçetemde büyük bir sorunla karşılaştım
Tahsis no: 2101275308, seri no:283211 olan reçete ve ilaç alım tarihi 03/07/2008 ssk emekli raporlu reçetemde 3 kutu karvezide 300 ve 3 kutu norvasc 5 yazılıydı düzelt kaydet yapınca 1 er kutuya indi kutu adedini düzeltmeye çalıştım ama inaktifti çok uğraştım hiç bir işe yaramadı tekrar denediğimde reçete iade kısmında şahıs kaydı bulunamadı ' uyarısı çıktı reçete kontrol silme kısmından çağırdığımda ise sicilin şahıs kaydı bulunamadı ibaresi çıktı bugünde bağlantı kurulamıyor dökümden kontrol ettiğimde reçete hala A grubunda görünüyor ama ilaç adedi 6 olması gerekirken 2 görünüyor ve raporlu olduğu halde katkı payı çıkmış görünüyor bu konuda ne yapabilirim lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler
5
Konu Ankara'ya iletildi
Sistemde düzenleme yapılacaktır
Kaynak: istanbul
sgk
gov
tr
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul