Konu
:
Soru:"Gebelik İsteği"
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
aşılama öncesi adetlerim 3-4 ayda ve 15 gün sürüyordu
geçem yıl PCOS lu olduğumu öğrenince aşılama yaptırdık
3 başarısızaşılama ve 3 ün dede 6
haftalarda düşük yaşadım
3
düşükten sonra glukofen 850 mg devam ediyorum ve son 4 aydırda düzenli 30 gün periyodta 4 gün olmak üzere adet oluyorum
yaşım 32
boyum 158 kilom 63
acaba adetlerimin düzeni yumurtladığımın işaretimidir? kendiliğinden gebe kalabilirmiyim? artık pisikolojimde bozuldu etrafımdakilerin çocuk konusunu konuşmaları beni delirtecek duruma getiriyor
ne yapmalıyım?aşılamalardaki gibi , tüp bebek tedavisinde de yapılacak işlem zorluklarını da yaşamak istemiyorum
şimdiden ilginiz için teşekkürler
Doç
Dr
A
Serhan CEVRIOGLU
01
18
27
Merhaba,
Adetlerinizin düzenli olmasının yanısıra adetin 17, 21
günlerinde serum progesteron düzeylerinin 5 ng/mlnin üzerinde olması yumurtlamanızın, dolayısıyla gebelik şansınızın yüksek olduğunun göstergesidir
3 kez düşük olduğunda genellikle trombofili tetkikleri (kan pıhtılaşma faktörleri), anne ve baba adayının genetik incelemeleri, rahim filmi ve bazı hormonal tetkiklerle düşük nedenlerini araştırıyoruz
Bu incelemelerden sonra varsa bulunan patolojiye yönelik tedavi ve yumurtlatma aşılama yada tüp bebek tedavilerini uyguluyoruz
Sizin pozisyonunuzda olup, sonradan sağlıklı gebelik ve doğum gerçekleştiren hastalarımız olabilmektedir
Moralinizi yüksek tutun
serhancevrioglu
com
Yazının Orjinali için Lütfen
saglikdanis
com
adresini ziyaret ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul