Konu
:
Sömestr Tatili Ve Biraz Da İhtiyacı Olan Bir Okurumuza Yardım
Yalnız Mesajı Göster
07-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sömestr tatili ve biraz da ihtiyacı olan bir okurumuza yardım
Sömestr tatili ve biraz da ihtiyacı olan bir okurumuza yardım
Sömestr tatili ile birlikte minik afacanları evde oyalamak oldukça zor
Bir çoğumuz alışveriş merkezlerini doldurup çocuklarla vakit geçirmeye çalışıyoruz
Aslında yapılacak o kadar çok şey var ki, buna 15 gün yetmeyebilir bile
Mesela Neşeli Ayaklar harika bir çocuk filmi
Kızımla birlikte izledik, sevgi dolu ve biraz da düşündürücü süper bir film
Ama sanırım filmin sonunda miniklerimizin verilen mesajı daha iyi anlayabilmelerini sağlamak için onlara açıklamalarda bulunmak lazım
Bir başka gün de çocuklarınızı park orman da ki yeni açılan buz pistine götürebilirsiniz
Hafta içi 12 TL hafta son 15 TL ücret alıyorlar
Hem belki de çocuğunuzun çok hoşuna gidecek ve bilmediğiniz bir yönünü keşfedeceksiniz
Ben orta okul çağlarındayken Penguen isimli buz pisti vardı ve her Cuma okul çıkışı yaklaşık 3 saat orada paten yapardım
Bazen hafta sonları da giderdim, inanılmaz keyif alırdım
Bir de çocukken başlasaydım eminim daha çok geliştirme şansım olurdu
Eğer imkanınız varsa siz de bu buz pistini değerlendirin
Bir de tabii Tiyatrolar
Ama tabii tiyatroyu seçerken de çok bilinçli olmalısınız aksi takdirde inanılmaz kötü oynanan oyunlar ve kostümlerle karşılaşabilirsiniz
Bu haftanın bir diğer konusu da yardımlaşma
Bir okurum yazılarımı okuduktan sonra bana bir mail göndermiş ve 2
5 yaşında biz kızı olduğundan, hem kızını büyüttüğünden hem de aynı zamanda Üniversitede okumaya devam ettiğinden bahsetmiş
Şu aralar kızının kıyafet ve oyuncak masraflarını karşılamakta zorlandığını belirtip yardımlarımızı rica etmiş
Hepimizin evlerinde çocuklarımızın devamlı küçülen giysileri, ayakkabıları ve paltoları mevcut
Bu eşyaları verecek kimse bulamayan veya özellikle ihtiyacı olan kişiyi bulamayanlara ulaştırmakta aracı olmak istiyorum
Aynı zamanda bir çoğumuzun evinde eminim bir â??oyuncak mezarlığıâ? mevcuttur, pek çok bebek, mutfak oyuncakları v
s
bunları da verecek yer bulamıyor iseniz bu anneye yardımcı olabiliriz veya onun gibi ihtiyacı olanlara buradan ulaştırabiliriz
Eğer eşya veya oyuncak göndermek isterseniz malzemeleri bir koliye koyup bantlayarak bir kargo şirketini çağırabilir ve kargo bedelini de ödeyerek benim iş adresime gönderebilirsiniz
Ben de bu eşyaları anneye iletirim
Sizinle irtibat kurmasını isterseniz de telefon veya e-mail adresinizi de gönderebilirsiniz
Eminim çocuklarınızın eşyalarnın ihtiyacı olan birine ulaşması sizi de mutlu edecektir
En güzel, en eğlenceli, en sevgi dolu günler sizinle olsun
Gaye Özbal
Uğur Böceği Organizasyon
Adres:
Seyit Ali sok
9/1 Yeşilköy İstanbul
Tel:
0212-662 35 74
Web:
partievi
org / www
partidunyasi