Yalnız Mesajı Göster

Adet Sancısı Ve Karın Şişliği İçin...

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adet Sancısı Ve Karın Şişliği İçin...

Stresten kas ağrılarına, regl dönemi sancılarından karın şişliği ve enerji düşüklüğüne kadar her şeyin çaresi bitkisel yağlarda gizliSorunlarınız için bitkisel yağların gücünden faydalanabilirsiniz İşte sağlık sorunlarına doğadan gelen çözümler
Son yıllarda neredeyse çoğu insanın ortak yakınması ağrı, sızı, halsizlik ve ödemler Stresin, işin, ekonomik koşullar ve kişisel özelliklerimizin bir yansıması olan bu yakınmaların çözümü yine doğadan geliyor İşte size ağrınıza göre yağlı çözümlerEnerji düşüklüğüne karşıHer akşam eve geldiğinizde kendinizi yorgun hissediyorsanız canlanmak için kan dolaşımını hızlandırıcı bitkisel kürden faydalanabilirsinizMalzemeler3 damla biberiye yağı3 damla limon suyu2 damla okaliptüs yağı7 çay kaşığı badem yağıHazırlanışı ve uygulamasıTüm malzemeleri kasede karıştırın Karışımı masaj yaparak vücudunuza yedirinRegl sancılarına karşıRegl öncesinde ve sırasında gerginlik, karın ağrısı gibi sorunlar için rahatlatıcı yağlardan oluşan banyo kürünü deneyebilirsinizMalzemeler8 çay kaşığı badem yağı5 damla adaçayı yağı2 damla gül yağı3 damla lavanta yağıHazırlanışı ve uygulamasıTüm malzemeleri bir kasede karıştırın Küveti sıcak suyla doldurup bitkisel yağ karışımını ilave edin Rahatlayana kadar suyun içinde kalınKarın şişkinliğine karşıKarnınızda birikmiş şişkinlik hem psikolojik hem de fiziksel rahatsızlık verir Doğal yağ karışımdan oluşan kürle karın şişliğine son verebilirsinizMalzemeler3 damla adaçayı yağı3 damla lavanta yağı2 damla gül yağı2 damla ardıç yağı8 çay kaşığı badem yağıHazırlanışı ve uygulamasıTüm malzemeleri kasede karıştırın Karın bölgenize masaj yaparak yedirinKas ağrılarına karşıUzun süre ayakta kalmaktan, spor yapmaktan ağrıyan kaslarınızı dinlendirmek için doğal ve rahatlatıcı yağ karışımını uygulayabilirsinizMalzemeler2 damla lavanta yağı2 damla nane yağı1 damla okaliptüs yağı4 çay kaşığı badem yağıHazırlanışı ve uygulamasıTüm malzemeleri kasede karıştırın Ağrıyan yerlerinize masaj yaparak sürünkaynak:haber10

Alıntı Yaparak Cevapla