Konu
:
Adet Sancısı Ve Karın Şişliği İçin...
Yalnız Mesajı Göster
07-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Stresten kas ağrılarına, regl dönemi sancılarından karın şişliği ve enerji düşüklüğüne kadar her şeyin çaresi bitkisel yağlarda gizli
Sorunlarınız için bitkisel yağların gücünden faydalanabilirsiniz
İşte sağlık sorunlarına doğadan gelen çözümler
Son yıllarda neredeyse çoğu insanın ortak yakınması ağrı, sızı, halsizlik ve ödemler
Stresin, işin, ekonomik koşullar ve kişisel özelliklerimizin bir yansıması olan bu yakınmaların çözümü yine doğadan geliyor
İşte size ağrınıza göre yağlı çözümler
Enerji düşüklüğüne karşıHer akşam eve geldiğinizde kendinizi yorgun hissediyorsanız canlanmak için kan dolaşımını hızlandırıcı bitkisel kürden faydalanabilirsiniz
Malzemeler3 damla biberiye yağı3 damla limon suyu2 damla okaliptüs yağı7 çay kaşığı badem yağıHazırlanışı ve uygulamasıTüm malzemeleri kasede karıştırın
Karışımı masaj yaparak vücudunuza yedirin
Regl sancılarına karşıRegl öncesinde ve sırasında gerginlik, karın ağrısı gibi sorunlar için rahatlatıcı yağlardan oluşan banyo kürünü deneyebilirsiniz
Malzemeler8 çay kaşığı badem yağı5 damla adaçayı yağı2 damla gül yağı3 damla lavanta yağıHazırlanışı ve uygulamasıTüm malzemeleri bir kasede karıştırın
Küveti sıcak suyla doldurup bitkisel yağ karışımını ilave edin
Rahatlayana kadar suyun içinde kalın
Karın şişkinliğine karşıKarnınızda birikmiş şişkinlik hem psikolojik hem de fiziksel rahatsızlık verir
Doğal yağ karışımdan oluşan kürle karın şişliğine son verebilirsiniz
Malzemeler3 damla adaçayı yağı3 damla lavanta yağı2 damla gül yağı2 damla ardıç yağı8 çay kaşığı badem yağıHazırlanışı ve uygulamasıTüm malzemeleri kasede karıştırın
Karın bölgenize masaj yaparak yedirin
Kas ağrılarına karşıUzun süre ayakta kalmaktan, spor yapmaktan ağrıyan kaslarınızı dinlendirmek için doğal ve rahatlatıcı yağ karışımını uygulayabilirsiniz
Malzemeler2 damla lavanta yağı2 damla nane yağı1 damla okaliptüs yağı4 çay kaşığı badem yağıHazırlanışı ve uygulamasıTüm malzemeleri kasede karıştırın
Ağrıyan yerlerinize masaj yaparak sürün
kaynak:haber10
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul