Konu
:
Ayıp Şeyler Söyle Bana !
Yalnız Mesajı Göster
Ayıp Şeyler Söyle Bana !
07-23-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ayıp Şeyler Söyle Bana !
Araştırmalar birçok kadının sevişme esnasında edepsiz kelimeler söylerken kendisini raha t hissetmediğini söylüyor
Size tamamen yabancı olan bu dili öğrenirken dikkat etmeniz gereken noktaları sizin için derledik
- Sevişirken onun size nasıl dokunmasını istediğinizi anlatmak için özel kelimler seçmeye dikkat edin
Kulağınıza hoş gelen ****i kelimeleri belirleyerek bir liste yapmanız da bu yeni dili öğrenme yolunda size yardımcı olacak bir başka yöntem
- Aynanın karşısına geçin ve sizi kışkırtan, tahrik eden sözcükleri aynaya bakarak söyleyin
- Beraber olduğunuz adamla sözlerinizi ve vücudunuzu kullanarak flört edin
Şuh bir ses tonuyla her gün ondan sizin için (yatağınızın içinde ya da dışında) bir şey yapmasını isteyin
- ****** kitaplar okuyun
Bu kitapları önce kendi kendinize daha sonra da ona okuyun
Bu yöntemle **** terminolojisini tekrar etmiş ve sevgilinizin ağzınızdan çıkan sözcüklere verdiği reaksiyonları test etmiş olursunuz
- Fantazilerinizi yazın
Şimdiye kadar kimseyle paylaşmadığınız bu özel düşünceleri daha sonra onunla paylaşın
- Onunla sevişmeden önce farklı bir kimliğe bürünün
Kendiniz olarak söyleyemediğiniz ya da yapamadığınız şeyleri bir başka kimlikle daha rahat söyleyebilir ve uygulayabilirsiniz
- İşe onu yatakta yönlendirerek başlayın
Örneğin sevişirken ona ‘bunu yapmana bayılıyorum'' ya da ‘bu harika'' gibi cümleler kurabilir ve ona zevk aldığınız şeyleri bu yolla anlatabilirsiniz
- Telefonda **** yapmayı deneyin
Aranızdaki mesafe kışkırtıcı olabilir
- Her şeyden önce partnerinizle sıcak, samimi ve güvene dayanan bir ilişki kurun
Unutmayın ona ne kadar güvenirseniz onunla yatakta o kadar rahat olabilirsiniz
Kaynak : www
cinsellikrehberi
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul