Yalnız Mesajı Göster

Ağız Kokusu (Sorularınızın Yanıtları)

Eski 07-23-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Ağız Kokusu (Sorularınızın Yanıtları)

REFLÜ kullandığım İlaçlar Doğru mu?

Ben yaklaşık 2-3 ay önce kalp sancısı, gögüs ağrısı ve yanması şikayeti ile doktora gittim bana Reflüm olduğunu söyledi ve 3 şişe Gavıscon ve sabahları aç karna içilen bir ilaç verdi PULÇET mi ne öyle bişey di adı ben Gaviscon nu yanlış kullandım Full dordurup içtim 3 şişe çabucak bitmiş oldu Yanma şikayetim geçti ancak bu seferde tam mide ağzında ağrı ve acı olmaya başladı bu acı eğildiğimde ve kendimi sıktığımda daha çok beliriyor, ağır bişeyler kaldırdığımda vs vs

Ben de bu sefer iş yeri hekimime gittim o da bana LANSOR ve GAVISCON verdi bir de Meteospasmyl diye Gaz Giderici ilaçlar verdi Şu an hala kullanıyorum ancak Yanma şikayetim pek yok sadece Gırtlak bölgemde tahriş hissediyorum sürekli Bozağımı temizleme hisside var En önemlisi Yine MİDE ağzımda ACIMA var eğildiğim zaman yattığım zaman bu acıyı hissediyorum zaman zaman ağrılarda oluyor ama bu Acı hala var tedavi ye başlayalı Toplam;

1 kutu PULCET

1 kutu LANSOR

5 şişe GAVISCON

1 kutu METEOSPASMYL

bitirdim

Şu an 2 Lansora başladım ve 2 Gaz giderici kullanıyorum

Ama hala Midemde bu Acıyı hissediyorum, Endoskopi hiç yaptımadım

Bu kullandığım ilaçlar Mide yaralarını iyileştire biliyor mu? Yani ben Midem de yara olduğnu hissediyorum sanki Asit yaraya değiyor ve ben acıyı hissediyorum

Not bu Acılar çok şiddetli değil Hafif yara hissi veriyor ve Batma gibi

Alıntı Yaparak Cevapla