Konu
:
Bottom Fermentation
Yalnız Mesajı Göster
Bottom Fermentation
07-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bottom Fermentation
* 1
bottom fermentationbottom fer`men*tation a slow alcoholic fermentation during which the yeast cells collect at the bottom of the fermenting liquid
it takes place at a temperature of 4a° - 10a° c
(39a° - 50a°f
)
it is used in making lager beer and wines of low alcohol content but fine bouquet
İngilizce Benzer Kelimeler* acetic fermentation
* alcoholic fermentation
* alignment of top and bottom rollers
* ammoniacal fermentation
* amylic fermentation
* at bottom
* at rock bottom
* at the bottom
* at the bottom of
* back bottom roller
* be at the bottom of
* bet one's bottom dollar
* bottom
* bottom apron
* bottom apron guide bar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul