Yalnız Mesajı Göster

İş Bitiriciler

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İş Bitiriciler

1118223143 İş Bitiriciler;

Bunlarla daha ilk karşılaşusınız,elinizi bir elleriyle tutarken diğer elleriyle de elinizin açıkta kalan bölümünü sarar ve okşarlar Siz ''Bayram değil seyran değil,Allah 'tan ortalık kalabalık'' diye düşünürken elinizi bir türlü kurtaramazsınız Yüzsüzlükleri arttığı oranda el yukarı gitmeye ve kolu geriden tutmaya başlar Bu ancak yakın bir dosta yapabileceğiniz,karşılıklı içtenliği anlatan bir tutuş şekli olmasına rağmen,hayatınızda ilk defa gördüğünüz bir adam yapıyorsa ondan korkun Bunu genelde politikacılar yaparlar,el sıkışuken elleriyle yapay bir dostluk mesajı verirler Bayan politikacılar bunu yaparak erkeklerin beyninin köşesindeki bir yere c**** mesaj gönderirken,erkek politikacılarda bunun en üst düzey şekli Hasan Celal Güzel hareketi adıyla literatüre kazandırdığım enseden asılma hareketidirYakın dostlar birbirine bunu yaparsa o zaman içtenliği anlatır Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalının ana haber bülteni için benden görüş istendi Konu Yalım Erez'in hükümet görüşmesindeki beden diliyle ilgili mesa jlar En ilginç görüntü Y alım Erez ' in elini sıktığı tüm liderlere (Çiner hariç) diğer eliyle de mutlaka dokunmasıydı Bu hükümetin kuruluşu için bir yardım beklentisinin enaçık örneğiydi Fakat diğer eliyle Deniz Baykal 'ın sadece eline dokunurken,FP Lideri Kutan'ın dirseğine,Ecevit'te daha yukarı,en yakın olduğu Yılmaz'ın ise neredeyse omuzuna dokunuyordu Liderler arasında bir mahalle arkadaşı olsa ensesini de tutabilirdi (Hasan Celal Güzel hareketi) İlginç bir şekilde liderlerden el sıkma ritüeli suasında,karşılık olarak,Erez'e diğer elleriyle dokunan sadece Yılmaz ve Ecevit oldu DiğerIeri dokunmadılar,bu da onu gerçek anlamda hangi Iiderlerin koşulsuz desteklediğiyle ilgili iyi bir ipucuydu (Ben haberi hazırlayan televizyoncuya bu yorumları ekrana bakarak yaparken arkama döndüğümde,haber arkasındaki diğer kişilerin merakla toplandıklarını ve dinlediklerini gördüm) Çözüm: Aynısını yapın Yüzünüzde daha ikircikli bir gülümseme,daha fazla okşayın ve daha uzun tutun Diğer elle ensenize mi daldı? Siz de enseyi yakalayın Unutmayın deli deliyi görünce çomağını saklarmış! ''Bu benden daha yüzsüz'' ya da ''Onun da benden bir çıkarı var herhalde'' deyip yanınızdan hızla uzaklaşacaktır

-Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla