Prof. Dr. Sinsi
|
Mutlu Bir İlişki İçin Olumlamalar
İlişkimde güvendeyim - Partnerimle emin ve güvende hissediyorum

- Partnerime güveniyorum

- Kıskançlığımı Yeniyorum

- Partnerimle daima açık ve dürüstüm
- İlişkim güven ve dürüstlük üzerine kurulu
- Partnerime her zaman doğruları söylüyorum

- Partnerim beni seviyor

- Partnerim bana değer veriyor

- Partnerim beni önemsiyor

- Partnerim bana karşı dürüst

- Partnerime her zaman güvenirim

- Partnerim bana her zaman güvenir

- Sağlıklı bir ilişkiden keyif alıyorum

- Partnerim ve ben daima duygularımızı konuşuruz

- Biz sağlıklı bir ilişkiden keyif alıyoruz

- İlişkime bağlıyım
- Partnerime bağlıyım

- Partnerime karşı her zaman açığım

- Biz birbirimize her zaman açığız

- İlişkim güven ve dürüstlük üzerine kurulu
- Bizim ilişkimiz güven ve dürüstlük üzerine kurulu

- Partnerimle birlikte ileriye, geleceğe bakıyorum

- Partnerim benim pozitif bakış açımı takdir ediyor

- Partnerim benimle gurur duyuyor

- Partnerim ve ben birbirimize huzur veriyoruz

Sevdiğim insanın, her geçen gün bana karşı sevgisini daha çok hissetirmesini seçiyorum yaşıyorum - Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize,ilişkimize,ailelerimize daha fazla saygı duymayı seçiyorum,yaşıyorum

- Sevdiğim insanla, her geçen gün birbirimize olan sevgimizden, ilişkimizden eminlik yaşamayı seçiyorum
yaşıyorum
- Sevdiğim insanın, her geçen gün bana karşı ilgisinin alakası’nın daha fazla olmasını seçiyorum
yaşıyorum
- Sevdiğim insanın, her geçen gün bana daha fazla değer vermesini bana daha aşk dolu bakmasını seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanın, her geçen gün beni hayata duruş şeklimi,fikirlerimi,düşüncelerimi,davranışla rımı daha fazla önemsemesini seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla ilişkimiz her geçen gün daha güvenli ve dürüstlük üzerine kurulu olmasını seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla her geçen gün ilişkimizde her şeyimizi paylaşmamızı seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insan ,her geçen gün benim hayattaki,işimdeki başarımdan gurur duymasını,beni takdir etmesini seçiyorum yaşıyorum
- Sevdiğim insanla her geçen gün ilişkimize daha bağlı olmayı seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla her geçen gün daha fazla telefonda konuşmayı birbirimizin sesini duyunca daha mutlu,daha başarılı, olmayı seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla ilişkimize her geçen gün ileriye ,geleceğe doğru bakmayı seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimizle sohbet etmekten, konuşmaktan,birlikte eylenmekten, daha fazla zevk almayı seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize daha fazla huzur vermeyi,birbirimize sakinlik vermeyi seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insan her geçen gün bana kadın olduğumu hissettirmesini seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanın her geçen gün bana daha fazla hayranlıkla bakmasını seçiyorum,yaşıyorum

- Sevdiğim insanla her geçen gün birlikte birbirimize daha fazla güven vermeyi seçiyorum yaşıyorum
- Sevdiğim insanla her geçen gün daha fazla sosyal
- olmayı,arkadaşlarımızla,ailelerimizle,birlikte vakit geçirmekten zevk almayı seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla birbirimize her geçen gün daha merhametli,daha şevkatli olmayı seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize daha özgür olmayı seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla her geçen gün aynı evin içinde huzurlu,mutlu,sağlıklı,değerli,bolluk bereket içinde olmayı seçiyorum
yaşıyorum
- Sevdiğim insanla birlikte muhteşem,eylenceli,kalabalık, bir düğünümüz,olmasını seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanın her geçen gün bana daha fazla güzel sözler,iltilatlar etmesini seçiyorum yaşıyorum

- Sevdiğim insanla her geçen gün aşkı,sevgiyi,mutluluğu,huzuru,sohbeti,muhabbeti ,bo lluk bereketi kendimize hayatımıza çekmeyi seçiyorum
biz çok mutlu ,huzurlu,sağlıklı,aşk dolu sevgi dolu,saygı dolu,neşe dolu bir ilişki yaşmayı seçiyorum
|