Yalnız Mesajı Göster

Mutlu Bir İlişki İçin Olumlamalar

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlu Bir İlişki İçin Olumlamalar

İlişkimde güvendeyim
  • Partnerimle emin ve güvende hissediyorum
  • Partnerime güveniyorum
  • Kıskançlığımı Yeniyorum
  • Partnerimle daima açık ve dürüstüm
  • İlişkim güven ve dürüstlük üzerine kurulu
  • Partnerime her zaman doğruları söylüyorum
  • Partnerim beni seviyor
  • Partnerim bana değer veriyor
  • Partnerim beni önemsiyor
  • Partnerim bana karşı dürüst
  • Partnerime her zaman güvenirim
  • Partnerim bana her zaman güvenir
  • Sağlıklı bir ilişkiden keyif alıyorum
  • Partnerim ve ben daima duygularımızı konuşuruz
  • Biz sağlıklı bir ilişkiden keyif alıyoruz
  • İlişkime bağlıyım
  • Partnerime bağlıyım
  • Partnerime karşı her zaman açığım
  • Biz birbirimize her zaman açığız
  • İlişkim güven ve dürüstlük üzerine kurulu
  • Bizim ilişkimiz güven ve dürüstlük üzerine kurulu
  • Partnerimle birlikte ileriye, geleceğe bakıyorum
  • Partnerim benim pozitif bakış açımı takdir ediyor
  • Partnerim benimle gurur duyuyor
  • Partnerim ve ben birbirimize huzur veriyoruz
Sevdiğim insanın, her geçen gün bana karşı sevgisini daha çok hissetirmesini seçiyorumyaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize,ilişkimize,ailelerimize daha fazla saygı duymayı seçiyorum,yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla, her geçen gün birbirimize olan sevgimizden, ilişkimizden eminlik yaşamayı seçiyorumyaşıyorum
  • Sevdiğim insanın, her geçen gün bana karşı ilgisinin alakası’nın daha fazla olmasını seçiyorumyaşıyorum
  • Sevdiğim insanın, her geçen gün bana daha fazla değer vermesini bana daha aşk dolu bakmasını seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanın, her geçen gün beni hayata duruş şeklimi,fikirlerimi,düşüncelerimi,davranışla rımı daha fazla önemsemesini seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla ilişkimiz her geçen gün daha güvenli ve dürüstlük üzerine kurulu olmasını seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün ilişkimizde her şeyimizi paylaşmamızı seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insan ,her geçen gün benim hayattaki,işimdeki başarımdan gurur duymasını,beni takdir etmesini seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün ilişkimize daha bağlı olmayı seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün daha fazla telefonda konuşmayı birbirimizin sesini duyunca daha mutlu,daha başarılı, olmayı seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla ilişkimize her geçen gün ileriye ,geleceğe doğru bakmayı seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimizle sohbet etmekten, konuşmaktan,birlikte eylenmekten, daha fazla zevk almayı seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize daha fazla huzur vermeyi,birbirimize sakinlik vermeyi seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insan her geçen gün bana kadın olduğumu hissettirmesini seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanın her geçen gün bana daha fazla hayranlıkla bakmasını seçiyorum,yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün birlikte birbirimize daha fazla güven vermeyi seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün daha fazla sosyal
  • olmayı,arkadaşlarımızla,ailelerimizle,birlikte vakit geçirmekten zevk almayı seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla birbirimize her geçen gün daha merhametli,daha şevkatli olmayı seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün birbirimize daha özgür olmayı seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün aynı evin içinde huzurlu,mutlu,sağlıklı,değerli,bolluk bereket içinde olmayı seçiyorumyaşıyorum
  • Sevdiğim insanla birlikte muhteşem,eylenceli,kalabalık, bir düğünümüz,olmasını seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanın her geçen gün bana daha fazla güzel sözler,iltilatlar etmesini seçiyorum yaşıyorum
  • Sevdiğim insanla her geçen gün aşkı,sevgiyi,mutluluğu,huzuru,sohbeti,muhabbeti ,bo lluk bereketi kendimize hayatımıza çekmeyi seçiyorumbiz çok mutlu ,huzurlu,sağlıklı,aşk dolu sevgi dolu,saygı dolu,neşe dolu bir ilişki yaşmayı seçiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla