Yalnız Mesajı Göster

Kansere Yakalanan Kişi Dört Aşamadan Geçer: İnkar, İsyan, Psikolojik Pazarlık Ve Depresyon!...

Eski 07-23-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kansere Yakalanan Kişi Dört Aşamadan Geçer: İnkar, İsyan, Psikolojik Pazarlık Ve Depresyon!...

Kansere yakalanan kişi dört aşamadan geçer: İnkar, isyan, psikolojik pazarlık ve depresyon!

içeriğinde bazı konulara katılsam da,bu başlığa asla katılmıyorum hiçbir zaman ne inkar ettim ne isyanpazarlık ise asla yapmadımçünkü öyle bir lükse sahip değilimdepresyona gelinceuzun süren kemoterapi de alınan ilaçlardan istesenizde istemesenizde yaşam kaliteniz düşüyor buna bağlı olarak bu ilaçların yan etkilerini de eklersek e taş olsa çatlar diyorumkemoterapinin devamında gelen ışın tedavisinde de benzer sorunlar yaşıyorsunuz

Ben hayatımda hiçbir değişiklik yapmadımgünlük uğraşlarıma ve alışkanlıklarıma tüm olumsuzluklara rağmen devam ediyorum,yeni halimi seviyorumhayatımda ki insanları seviyorumen önemlisi kendimi seviyorum

Kanser hastası olanlar için tek tavsiyem,ikinci bir hayat geliyor önünüzebu hayatı da hastalanmadan önce olduğunuz gibi iyi ve kötü yönleriyle kabullenin,sabah uyandığınızda aldığınız her nefes için şükredip herşeye rağmen hayata gülümseyin

paylaşım için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla