Konu
:
Hadi Bakalım Şimdi Bunu Başaralım Biliyorum Ki Bana Yardım Edeceksiniz
Yalnız Mesajı Göster
07-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İstemek……
Her şeyin başı istemek ve kendini buna kesinlikle hazırlamakmış
Buymuş çekim yasası dedikleri şey
lahutiyi takibimden beri(yaklaşık 2 yıl oluyor)bu çekim yasasıyla ilgili açılan konulara bakmak hiç içimden gelmemişti
Takii bana bir koca lazım oda bu gece lazım yazısını okuyana kadar
bu yazıyı okuyunca belki dedim
Bilmezdim çekim yasasını, pozitif düşünceyi, istemeyi on gün öncesine kadar …
Gideni geri getirme hikayesini(word de 47 sayfa ediyor)okuyunca acabamı sorusu uyandı
Umutun bebek hikayesini okuyunca kesin bir kararla yapmak istiyorum dedim
Hayatta hep istediğim iki şey var
Birinin hayatım(ız)dan tamamen çıkmasını istiyorum
Bu kişiye hades demek istiyorum
Selenayı izleyenler bilir nasıl bir karakterde olduğunu
hades kılıklı hadesin hayatımdan kesinlikle tez vakitte çıkmasını istiyorum
Biri bu
Diğeri ise Allahtan hep hayırlısını isteyerek evlenmek ve çok mutlu yaşamak(çook acılar çektiğim için)
Ama ilk istediğim şey hades kılıklı hadesten kurtulmak
Bunu yapmak benim için çok zor
Bu yüzden yıllardır beynimde olmaz hep acı çekeceğim sonra öleceğim diyordum
ama şimdi fark ediyorum da ben sadece kendime etmişim pek ala arkadaşım olabilecek insanları hep reddetmişim
Yanımda bana destek olan tek bir canım vardı
Oda evlendi sık görüşemiyoruz ama yanımda olan birini bilmek bile bana güç veriyor
Neyse ben hep kendime ettim ne ettimse
bana gel deseler yok dedim
Şunu yapalım dediler beceremem dedim
Buraya gidelim dediler sevmem sıkılırım dedim
Ben hep hayattan kaçtıkça bana uzanan elerlide itip tek başıma kaplumbağa gibi kabuğuma çekilip hayatı kendime ve aileme zindan ettim
Her şeyde tek sorumlu hades kılıklı hadesin sebep olduğuna inanmışımdır
Benim içimdeki mutluluğu git gide vampir gibi sömürüyor huysuz çekilmez nalet bir insan çıkıyordu ortaya(eskiden yani)hep okudum gücüm yettiğince ve sadece ah keşkeler vardır benim hayatımda şimdiye kadar
Ah keşke hiç olmasaydı niye hayatımıza girdi, böyle olduğunu bize kimse söylememişti hayatımızın odak noktasında olana kadar gerçek yüzünü göstermeyen biriydi hades
acaba hiç kimseye zarar gelmeden çıkabilir miydi hayatımızdan
? ? ?
Ama hayatımda şimdiye kadar hiçbir zaman ondan kurtul caz
Evleneceğim 3 çocuğum olacak gibi cümle cümleler hiç kurmamıştım
Buna inancım yoktu
Okuyayım ben Allah ne dilerse o olur
Buydu benim düşüncem
Ama annemle beraber okuduğumuz okuduğumuz echonun yazılarından bunlar benim tabirimle kafama sokabilmeyi başarmıştım
Sanki annem bana yıllardır bunları dememişti
Ama ben sanki at gözlükleriyle bakıyprmuşum hayata hep
Körlemesine
Echonun yazılarıyda anlattıklarını eğer kendisinin de yardımı olursa uygulamaya geçirmek istiyorum
Hadesten kurtulmak için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım
Bir yanı yorgun bitkin ruhumun bir diğer yanı ise çok dirençli güçlü olmaya çalışan biri
Evet bir süredir yorgunum hemde çok ama artık biliyorum sona geldik hayatımdan mız mız zır zır halimi söküp atacağım
Her şeye karşı hayatımın kulaklarına bir pamuk tıkadım
Artık kendime geldim
Yeniden güçleneceğim ve hayatta istediklerimi elde edeceğim
Mademki oyun hamurundan yapılan bebeğin aynısı senin eşin olarak hayatına giriyor
Demek ki tam olarak istenirse oluyor bende istiyoyum
ki bu çok bişey değil zaten istediklrim
Bu arada bu yazıyı deftere ne zaman yazdığımı bilseniz o kadar heyecanlanmışım ki saat gecenin 4ü ben kalkmış telefon ışığıyla bu yazıyı yazıyorum
Tabi kararlıyım ya yeni güne pozitif düşüncelerle uyanacağım
Ve hayatımın yeniden başladığı an bu resmen “gork tavuk”(annemin bana lakabıdır bu sen evde otur otur yakında gork tavuk olacaksın derdi hele de mevsimlerden yazsa imkansızdır beni dışarı çıkarmak)luktan istifa ediyorum
Şimdi yapacaklarım ,, yapmam gereken nedir bunu nasıl başaracağım peki ve sizlerden yardım istiyorum doğru mu yanlış mı daha ne katabilirim üstüne? ? ? artık onun hayatımdan tamamen çıkacağına inanıyorum
Dualarında çok yardımcı olacak buna bol bol okuyacağım hep o hayatımdan çıktıktan sonra ne güzellikler yaşayacağımızın planlarını yapacağız acaba yanlış mı ay ne güzel olacak ya hades kılıklı hades hayatımızdan çıkınca Türkiye turuna çıkacağız
(bulunduğumuz yerin dışına pek çıkmadığımızdan ve gezip eğlenmek istediğimizden aslında tam Türkiye turu olmasa da bize öyle geliyor)ilk İstanbul a gitcez orada çok sevdiğimiz bir akrabamız var hem onlarla görüşmek hem de İstanbul un güzelliklerini görmek güzel günler geçirmek istiyoruz
Oradan Ankara ya geçeceğiz ay dur ama arada bolu var eskiden Nusaybin e gitmişiz lojmana(babam polis olduğu için) orada karşı komşumuzdu çok şeker olmasına karşın bir o kadar da sert ve kızgın tonton bir teyze(böyle dediğime bakmayın annem ile aynı yaştalar) kendilerini çok severiz o zamanlar annem sulardan mikrop kapıp tifo olmuş evde 2 küçük çocuk ne yapsın kim bakacak onlara ya 24 saat yoldan sonra teyzem gelecek ya da ne yapılacak bilinmiyor tabii ki emoş teyzem koşmuş imdada
Çok emekleri geçti bize Allah razı olsun olardan çok iyi insanlar
Bolunun güzel yerlerini de gezip görüp oradan ankaraya geçeceğiz orada da şu an hala oturmakta olduğumuz apartmanın bizim komşumuzdu kendileri çok ilginç cevaplar verirdi herkese yüze kimsenin söyleyemeyeceği cevaplar verirdi
(aslında küsüm sana ama çocuğun ödevinden anca sen anlarsın diye sana geldim bir yardım ediver diyen biridir kendisi)bu yüzden ona çatlak fatoş derlerdi
Ama biz onları çok severdik 4 sene oldu taşınalı oradan ev aldılar
Oraya da kar yağdığında gitmek istiyorum karı çok seviyorum ama izmirde olduğum için hiç olmuyor buralarda kar kar da yürümek düşmek kalkıp yoluma devam etmeye çaluşmak istiyorum(garip demi ama zaten garip olan benim bunların garip olması normal demi biraz karıştı galiba
)oradan sonra Adana ya gideceğiz yaylaya çıkacağız orada akan su varmış buz gibiymiş suyu oradan ellerimi doyasıya yıkamak istiyoruz(suyla oynamayı çok severim)memleketim güzel kokulu şehrim hiç görmedim ama çok seviyorum nedense
Manevi bir halam var orada ona gideceğiz
Dertlerimde bana çok yardımcı olmaya çalıştı hep canım benim belki de kendi de çok çektiğindendir
Yazık canım benim senelerce içkici bir eş kahrı çekti ama ondan kurtuldu
seneler sonra ne mutlu ona hacı oldu Allah hepimize nasip etsin hacca gitmeyi ayyy ben iyice konunun dışına çıktım demi ama hep böle oluyor ya konudan konuya gidiyorum neyse yani evet arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum lütfen olumsuz yorum yapmayınız ki olumsuz olmasın hayatım ne yapabilirim şimdi ben sorarım size
…
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul