Yalnız Mesajı Göster

Pozitif Düşünce Gücüyle Mutlu Yaşam

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Pozitif Düşünce Gücüyle Mutlu Yaşam

Eğer kendimi seversem ne kendime ne de başkalarına asla zarar veremem Benim için dünya barışının sırrı koşulsuz sevgide yatıyor Bu insanın kendini kabullenmesiyle ve sevmesiyle başlar Kendimi sevmek için mükemmel olmayı beklememe gerek yok Kendimi şu anda olduğum halimle kabulleniyorum ve seviyorum

--- Sonraki mesaj ---

Ben Işığı düşünmeyi seçiyorum Işıkta kendimi güvende hissediyorum Ve korkular üzerime geldiği zaman onları gökyüzünde gelip geçen bulutlar olarak görmeyi seçiyorum ve onlara yol veriyorum Ben korkularım dışında bir varlığım Sürekli kendimi koruyarak ya da savunarak yaşamak zorunda değilim Kalplerimizde yaptığımız şeyin çok önemli olduğunu biliyorum ve her güne kalbimi dinleyerek başlıyorum Korktuğum zamanlarda kalbimi aralıyorum ve sevginin korkularımı silip götürmesini bekliyorum

--- Sonraki mesaj ---

Her insan kendi davranışlarından sorumludur ve hayatta ne ekerse onu onu biçerler Bu nedenle kimseyi cezalandırmama gerek yok Ben de dahil olmak üzere hepimiz kendi bilinçlerimizin yasaları altında yaşıyoruz Kendi adıma kin tutan yönümü bir kenara bırakıyorum ve sevgiyi kucaklıyorum Ve şimdi iyileşiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla