07-22-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hadi Anlat Bakalım:)
ecrin Nickli Üyeden Alıntı
canim yaa  yazdiiklarindan, okuyan insan hemen cözüyor olayi biliyo musun? o kadar umutsuzsun ki o kadar kendini salmissin ki cekim yapiyosun ama bence tam güvenmiyosun, inanmiyosun kendine hep biryerlerde süpheler kurcaliyo kafani canim, ayni seyleri bende yasadim hemen hemen yani ayni diyebilirim bende üstelik ikide cocuk var Allah onlara uzun saglikli ömürler versin insallah fakat sonra kendi kendime dedim ki, yaw ben böyle kendimi kahretmekle, üzülmekle, kafami olumsuzluklarla doldurmakla ne kendime ne gidisatima hic de iyi etmiyorum ve sonra bir sabah erken, cok erken kalkmayi, evime kendime, ceki düzen verip sonrada bir arkadasimi arayip birlikde Allah ne verdiyse güzel bi kahvalti yapmayi önerdim Arkadasim sag olsun, fikrimi onayladi onunla biraz konustum, icimi dökdüm o da bana moral verdi, ve kendisininde bir aralar böyle bi cikmazda, kasvetli zamanlarda bogulacak gibi oldugunu söyledi ve kendisinin nasil bu kasvet kapanindan kurtuldugunu anlatti  ay bir de baktim ki, beterin beteri varmis sükürler ettim kendi kendi me ve hayatimi, bana sunulan imkanlardan faydalanip en güzel, kendimce en iyi sekilde yasamaya caba göstermek icin gayret ettim, azmettim zaten seni memnun eden, egonu tatmin eden ufacik da bir basari elde ettiginde, gerisi corap sökügü gibi geliyor  kendine güven, kendini sev, harekete gec ve azmin herseyin üstesinden gelecegine inan 
ama bişey lazım onu harekete geçmem için bişey geçirmeli benii böle olmuoki kaç kez denedim çok saol cvp verdiğin için bu bile ii geliyor
|
|
|