Yalnız Mesajı Göster

Herkesin Dikkatine

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkesin Dikkatine

merhaba arkadaslar bilgisi olan kisilerden rica ediyorum BENIM ISTEDIGIM erkekte HPV hastaligi olup olmadigi hangi testlerle kesin olarak anlasilir yada baska bir yöntemi varmi bu hastalikla ilgili deneyimi yada her türlü bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylassin HPV kadinlarda rahim agzi kanserine neden olan bir hastaliktir bilinen 105 tipi varmis erken teshis edilirse kanser olma riski ortadan kaldiriliyor ama hastalik tamamen yok edilemiyormus yani tasiyici olunuyormus ve en önemlisi asiri bulasici hicbir cinsel iliski olmadanda genital bölgenin birbirine degmesi hastaligin bulasmasi icin yeterli oluyormus ama erkekler icin pek aciklama bulamadim sadece peniste sigil olunca tani konuluyormus ya yoksa olup olmadigini nasil bilicez????? bu arada bu hastalik icin asi varmis kiz couklarina 9 yasindan 20 i küsura kadar yapiliyormus tabi hastalik bulasmadan önce bulastiysa asinin bulasan hastaliga hic etkisi olmuyormus yani cok ciddi bir hastalik asilarinin yapilmasi hayat kurtariyor kendinizi önemseyin bu asiyi arastirip vakit kaybetmeden yaptirin ve benim soruma yanit verecek kisileri sabirsizlikla bekliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla