Yalnız Mesajı Göster

Yoga Din Değildir

Eski 07-22-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Yoga Din Değildir

Anlayamadığım bişe bu yoga günahsa ne işin var burda kardeş, biz hepimiz kek saf dünyadan habersiz insanlarmıyız ? Bizi aydınlatmaya mı geldiniz yoksa ? Önce kendini bir aydınlat, yoganın ne olduğunu bilmiyorsun daha eğer kendinle ters düşmüyorsanda zaten yapmamişsindir bunları Elhamdürillah müslümanım ve yoga yapıyordum, Yoga stressimi alıyor, sosyal yaşamda dikkatimi artırıyordu, bu gereksiz yorumlarını dikkate aldım, 3-4 gün yoga yapmadım, ikilime düştüm, sonunda anladığımda niyetti, yukarıda belirttiğim ruhsal fiziksel sebeplerden dolayı yoga yapıyordum, 1 aydır 3 göz egzersizi yapiyordum, çakramı açmıştım düştüğüm ikilemlerden kapandı, aydınlanma yogası yapiyorum fountain olamıyorum, farkındaysan shadow niyetlerinden kul hakkı oluştu; eğer herkesin beynini benimki gibi karıştırırsan boynunda kalır hakkım bilesin Şimdi dersin yaptığım sana bir hayırdı, ufak bi hikaye anlatayım sana;

"HZ Musa Allah CCC 'den şunu istemiş, demiş ki" Ya rab bana Adaleti göster doğruyu yanlışı göster'ki diğer insanlara adaletini anlatabileyim" Rab'da ona aşşağıdaki vahada ağaçların arasına saklanmasını ve olacak seyretmesini emreder HZ Musa ağaçların arasına saklanır ve bir yolcu gelir, Atının heybesi altınlarla doldur suyunu içip yemeğini yedikten sonra gölge olsun diye heybesini bir ağaca asar ve uyur, kalkınca da altın dolu heybeyi unutur ve biner atına yoluna gider, sonra başka bir yolcu gelir ve su içtikten sonra heybeyi görür, kaptığı gibi atına atlar yola koyulur, ardından 3 bir yolcu gelir yaşlı kör bir adamdır zorla suyun yerini bulur içer ve ağacın dibinde yatar, yaşlı adam yatarken Altın dolu heybesini unutan yolcu geri döner Hemen yaşlı adamı uyandırır ve heybesini sorar, yaşlı adamsa küfrederek kendisinin kör olduğunu heybeyş nasıl görebileceğini söyler, hem malını kaybeden hemde küçük duruma düşürülen adam tek kılıç darbesiyle kör yaşlı adamın kafsını keser, HZ Musa dayanamaz Allah CCC'ye sorar Ya Rab bu yaşlı adamın ne günahı vardı, 2 Yolcunun günahını çekti, Ben adaleti göremedim der, Rab'da 1 Yolcunun o altınları zorbalıkla insanlardan topladığını ve o yüzden kaybettiğini söyler, 3 yolcu kör yaşlı adamın ise senelerce insanlara zulüm ettiğini o yüzden öldüğünü söyler, 2 Yolcunun ise Fakir ama tam bir mümin olduğunu ve kendisinden altın dolu bir heybe istediğini söyler" Bundna çıkaracağın ders şudur shadow kardeşim, Hayrı Şerri ne sen nede ben bilebiliriz Zaman kavramında yaşayan tüm insanlar hayrı şerri birbirinden ayıramaz, seninde benim üzerinde yaptığın kul hakkı gibi

Alıntı Yaparak Cevapla