Yalnız Mesajı Göster

Yoga Din Değildir

Eski 07-22-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Yoga Din Değildir

Yazıyı birdaha oku Kalbine sor En iyi yanıtı kalp verir Bunca emek verip uğraşmışsın psikolojini anlıyorum Ama doğru söylüyorsam bana teşekkür etmelisin Kimseyi üzmek için yazmadım Aydınlatmak için mi diyorsun Evet Herkes ilmi nisbetinde birbirini aydınlatmalıdır Çünkü bu ümmet birbirine emri bil maruf nehyi anil münker yapmasıyla övülmüştür kuranda yoga meditasyon budizmin ibadet şekli olark yüzyıllardır yapılmaktadır Sonradan avrupaya yayılmıştır Kimseyi şahsi olarak küfür veya fasıklıkla suçlamıyorum Allah korusun Ancak şüpheli eylemlerden kaçınmak gerekiyor Yazımda yoga yaparken verilen mantralara dikkit çektim Vikipedi gibi tarafsız ansiklopedilerde bile bu mantra kelimelerin uyduruk budist tanrılarını zikir anlamını taşıdığı açıkça belirtiliyor Namazı ihlasla kılanlar elbette kurtulacaktır diyen kurana güvenelim Arkadaşlar arasında kalp gözü açık insanlar bile var ama bunu hiç önemsemiyorlar bile Önemli olan ahirettir Dünyada huzur yeter

Yoga yaparken bu yazıyı hatırlayıp konsantrenin bozulmasının sebebi kalbinin seni uyarmasıdır Onu dinle Zararın neresinden dönersen kardır demişler Selametle

Alıntı Yaparak Cevapla