07-22-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Değişim Korkusunu Bırakma Meditasyonu
DEĞİŞİM KORKUSUNU BIRAKMA MEDİTASYONU…
Bu çalışmanın kıymetini bilmenizi, çok sakin ve dingin bir şekilde uygulamanızı ve anlamaya niyet etmenizi tavsiye ediyorum
Yürekten uyguladığınızda bedeninizden tonlarca yük atmış kadar hafifleyecek ve özgürleşeceksiniz Değişim niyeti verenlerin belli bir süre sabah, akşam çalışmayı tekrar etmelerinde fayda vardır Başlangıç için sizleri oldukça rahatlatacaktır
Derin derin nefes alıp vererek ve zihninizi boş bırakarak içinize dönün…
Değişim korkumla yüzleşmeyi kabul ediyorum
Bu enerji bende var kabul ediyorum
Değişim korkumla yüzleştiğim için kendime şükrediyorum
Değişim korkumun bedenimden akmasına izin veriyorum
Değişim korkumu bedenimden akıtıyorum
Değişim korkumu kabul ederek, bırakıyorum
Tüm bedeninizden bu korku enerjisinin siyah sular şeklinde akıp gittiğini ve ayaklarınızın altında akan nehre karıştığını düşünün Bedeninizde bir damla değişim korkusu enerjisinin kalmadığından emin olana kadar derin nefesler alıp vererek tüm bedeninizi serbest bırakın Bırakın ki hafifleyesiniz Bırakın ki bedeniniz bu enerjiye boş yere hamallık yapmasın Yüklerinizi bırakın ki özgürleşesiniz
Ben değişimi kabul ediyorum
Ben dönüşmeyi kabul ediyorum
Ben döngünün tamamlanmasına izin veriyorum
Ben döngümün sonuna inanıyorum
Ben döngümün sonunda olduğuma inanıyorum
Ben kendimi son değişimime açıyorum, izin veriyorum
Ben kendime değişerek özgürleşme izni veriyorum
Ben kendime değişerek herkesten ve her şeyden özgürleşme izni veriyorum
Ben akışa teslim oluyorum
Kendime BEN olduğumu hatırlama izni veriyorum
Ben akışıma, yoluma direnmeden ,kabulle değişmeyi kabul ediyorum
Ben BEN’e güveniyorum, inanıyorum
Ben her anımda BEN’de olmaya niyet ediyorum
Ben kendime her anımda BEN’i hatırlama ve yaşama izin veriyorum
Ben olacak olan her şeye izin veriyorum Direnmeyi bırakıyorum
Ben kendime güveniyorum Ben BEN’e güveniyorum
Ben BEN olmaktan kendimi korkutmayı bitiriyorum
Değişimi içinde yaşarsın, dışına yansır Değişim kendi içini açmak ve yaşamaktır Var olanı, olduğu gibi kabul etmektir Değişim kendini keşfetmektir Değişim, kendine güvenmektir Değişim, kendine inanmaktır Değişim, evrene güvendir Sen sana güvendikçe içini açar ve yol alırsın Tüm değişim kendin olmak içindir Çünkü asıl isteğin budur Sen İÇİNİN isteğisindir
Ben, kendimi bulmak ve yaşamak için değişiyorum
Ben, sadece kendi varlığımı hissetmek için değişiyorum
Ben, hayatımı yaşamak için değişiyorum
Ben, istediklerime EVET, istemediklerime HAYIR diyebilmek için değişiyorum
Ben, kendimi ve herkesi AFFETMEK için değişiyorum
Ben, olmuşu, olanı, olacak olanı, tüm deneyimlerimi, herkesi ve her şeyi tam olduğu haliyle KABUL etmek için değişiyorum
Ben, kendimi VAR etmek için değişiyorum
Ben, tüm korkularımı bırakmak için değişiyorum
Ben, tüm bağımlılıklarımı bırakarak ÖZGÜRLEŞMEK için değişiyorum
Ben, KENDİMİ YAŞAMAK için değişiyorum
Değişimi kendi sonsuz ve sınırsızlığımı hatırlamak için istiyorum Değişim, benim içsel huzura kavuşma, keyifle hayatın içinde akma, sadece içimin istediklerini yapma ve yaşama sevincine yeniden kavuşma ve yaşadığım her an’a şükretmem içindir
Ben, seçimimi yaptım Ben kendimi değiştirmeyi seçtim Bu yolda zaman zaman tökezledim, çok canım acıdı, yoruldum Ancak kararlılığımı ve inancımı hiç kaybetmedim Ve sonunda kendi gerçeğimi görmeye başladım İçimde her an, yeni keşifler yaşıyorum Eskiden yaşadıklarımı geride bıraktım Onları tekrar yaşamamak için neler yapacağımı artık biliyorum
Yolunuz açık olsun…
|
|
|