Konu
:
Dayan Yüreğim Bu Da Geçecek
Yalnız Mesajı Göster
07-22-2012
#
6
Prof. Dr. Sinsi
korku = sevgi nekadar cok seversen okadar cok baglanirsin
onu vazgecilmez görurusun gözunde
evet korku= deger de diyebiliriz aslinda
yani bence
cok seven cok baglanir ve kaybetme korkusuda ortaya cikar
korku guvensizlikde deniyor bu kendine guvensizlikle esit degildir diye dusunuyorum
karsindakine guvenlede kaynakli olabiliyor
--------------------
dertli
Nickli Üyeden Alıntı
kazanmak için yoğun bi çaba içine giren bizler kaybetmeyi kabullenemiyoruz kazanmayı kendimize yakıştırıyorken kaybetmenin yakıştırılmamış halini sevemiyoruz
kim sevebilirki kaybetmeyi
gelişlere kabul derken gidişlere isyanlar içine giriyoruz
sakındığın göze çöp batar diye boşunamı demiş acaba büyüklerimiz bi aşkı ne kadar sakınırsan ne kadar korkarsan biteceğinden zarar geliceğinden işte o aşk mutlaka yara alır
bu zamanda insan kendini kaybetmekten korkarken elinde olanları kaybetmekten nasıl korkmasınki
hangi kaybedişe isyan edemezki bu yüzden insan
sokaklarda yürüken insanların yüzündeki o hayatlar vuruyr birden yüzüme herkesin ayrı bir hikayesi herkesin ayrı bi dramı var
kimse diyemezki ben buyum ben böyleyim herkes sahte gülümseyişlerle yaşıyor yaşamak zorundayız
isterizki herkes bizi güçlü sağlam dimdik sansın
içimzdeki fırtınaları kimse görmesin isteriz
sanırızki korktuğumuzu bilirlerse bilindiği için belkide kaybedeceğiz elimizdekileri
dışardan kale gibi duran biz insanların oysaki ruhunda ne savaşlar olur ne aşklar vurulur ne dertler yağar tepemizede yinede gülümseriz hayata
yüreğim dayan buda geçicek dedikçe sanki daha çok acı çeker hale geliriz fark etmeden
geçer geçer buda geçer neler neler geçmediki dedikçe dahada yeniliriz sanki acılara ama sonra yine sirkelenir direnmeye çalışırız
bazen ızdırap veren acılardan uzaklaşmamız gerekirken isyan eder hayır hayır acılarımla savaşmalıyım onu kaybedemem yenilemem kendime yenilmişliği yakıştıramam deriz
ve işte o yenilmişliği yakıştıramadığım ve yakıştıramadığımz anlardan birinde buraya geldik sanırım hepimiz
bildiğim bişey varki buda geçer dedikçe geçmiyor sanki
gözlerimizden düşen damlaları durdurmak yerine akıtmak bi çareymiş gibi geliyor belkide
belki biraz uzaklaştım konudan ama yüreğim dayan diyince o kadar çok konu çıkıyorki yazmadan edemedim
cok guzel yazmissin söylemek istediklerim birazda olsa bunlardi aslinda
dayan dedikce yureginin accimasi normaldir cunki dayanmak zor olan aci veren birsey icin surekli söylenir
bunu irdelememeyi dene bakalim belkide yureginin acisi okadar dinmicek ama mutlaka sana surekli hatirlatmicakdir
DAYAN sorun burda aslinda neye nasil dayanacam nicin??
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul