07-20-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Maranki’Den Tansiyon Hastalığına Çözümler!
Prof Dr Ahmet Maranki’nin doğal reçeteleriyle çok ciddi bir rahatsızlık olan tansiyon yüksekliğinin üstesinden gelebilirsiniz!

Tansiyon yüksekliği çok ciddi bir problemdir Tansiyonun 140/90 değerlerinden daha yüksek olduğu durumlar, “yüksek tansiyon” olarak adlandırılır Yüksek tansiyonda hayvani besinler azaltılıp nebati besinlere ağırlık verilmelidir Günlük tuz tüketiminin bir çay kaşığının 10’da birini geçmemesine dikkat edilmelidir Tuz olarak Himalaya tuzu kullanılmalıdır Sarımsak, alıç çayı, limon, zeytin yaprağı çayının tansiyonu düşürücü özelliği vardır
Tansiyon için pratik bitkisel formüller
1-2 çay kaşığı ince kıyılmış ökse otu 1 bardak soğuk suda 8-10 saat kadar demlenir Bu çaydan tatlandırılmadan aç karnına içilir
Günde 3-4 diş sarımsak yenilmelidir veya gece yatarken çig olarak yutulmalıdır
Alıç, kalbi güçlendirici ve çalışma hareketlerini düzenleyici etkilere sahiptir Kan basıncının güçlenmesinde başarıyla kullanılabilir Hiçbir yan etkisi yoktur Günde 2-3 bardak alıç çayı balla tatlandırılarak aç karnına ya da öğün aralarında içilmelidir
Sabahları aç karnına 4-5 ceviz içi yenilmesi tansiyonu düşürür Uygulamaya uzun süre devam edilmelidir
1 bardak kaynar suya 3-4 gram ardıç tohumu konulur 10 dakika bekletilip günde 2-3 bardak içilir
Yarım litre suya, 3 adet soğan ince ince doğranır 1 gece bekletilip süzülür Günde 3 defa 1 fincan yemeklerden 30-60 dakika önce ya da sonra içilir
Düşük tansiyon için bitkisel formüller
Düşük tansiyon da hayatı sınırlayan bir durumdur
Düşük tansiyonu dengelemek için bir tutam ısırganotu, mersin yaprağı, 1 adet çubuk tarçın, 1,5 su bardağı kaynamış suyun içine bitkileri atıp, 5-10 dakika kışık ateşte kaynatılır Daha sonra süzülüp ılık olarak günde 2 defa içilir
Cosmic kristal tuzlu ayran veya kefir, gece yatarken veya aç karnına içilir
Tansiyon problemleriniz için şifalı yemek tarifi
Buharda sarımsak ve soğan ikilisi
Malzeme listesi
5 baş sarımsak
25 adet arpacık soğan
7 dal taze kekik
4 yemek kaşığı elma sirkesi
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı sumak
Himalaya tuzu
Yapılışı
Sarımsak ve soğanları buharda 13-17 dakika pişirdikten sonra üzerine ince kıyılmış kekik, zeytinyağı, elma sirkesi, sumak ve tuz eklenip servise sunulur
Şifası
Soğan, B vitamininden zengin olduğu için yorgunluğu giderir İştah açıcı özelliği olan, idrar yoluyla vücutta birikmiş suve üreyi dışarı atar Soğan yağda yakılmadan tüketilmelidir Sarımsak, kuvvetli bir mikrop öldürücüdür Yüksek tansiyon hastalarının kan basınçlarını normal seviyelerde tutabilmeleri için tüketmeleri önerilir Düzenli olarak tüketilmesi tavsiye edilir

Şifalı taşlar
Yakut
Güzelliği ve sertliği nedeniyle en değerli taşlardan biri olarak kabul edilir Kuran-ı Kerim’de adı geçen üç değerli taştan biridir Koşulsuz sevmeyi sağlar Diğer insanlara karşı duyulan anlayış ve hoşgörü duygularını arttırır Düşük tansiyonu tedavi eder Tansiyon dengeleyici özelliği vardır

Yeşim taşı
Genelde yeşil olarak bulunur Yeşilin üzerinde sarı, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı yada beyaz lekeler olabilir Yeşim taşı, sevginin yoğunlaşmış usaresi, yoğunlaşarak cisimleşmiş hali olarak kabul edilir Zihinsel odaklanmayı gerektiren çalışmalarda yardımcı olur Yüksek tansiyonu düzenler, normal seviyeye indirir
Tansiyona yönelik kullanabileceğiniz renk ve kokular
Yeşil ve mavi renkleri ile gül kokusu tercih edilmelidir
|
|
|