Yalnız Mesajı Göster

Dua Ve Beyin Yapısı

Eski 07-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Dua Ve Beyin Yapısı

cryptomnesia Nickli Üyeden Alıntı

Forumda gelişi güzel dua okuyan bir çok arkadaş var,şunu belirtmeliyim ki,her kişinin astral wave(ruhani holografik dalga)boyu ve açılım derecesi çok farklıdır ve bu kişini bilinç düzeyini çok etkiler,Bazen bir dua yı okuduğunuzda kendinizde çok farklı uyanışlar hissetmiş olabilirsiniz,ya da aniden içinizin darlanması gibi vsDualar ve zikirde çok dikkat edilmesi gereken şeyler vardır,Kişinin holografik dalga boyu,yani tasavvufi tabirle ruhaniyetini güçlendirmesi gerekirbu ise ancak vela havle çekmek ile ya da sert esmalar ile mümkündür(kişinin beyin haritası da önemlidir burada)aksi takdirde,okuma esnalarında(darlanmalar,psikolojik etkiler,poltergeist olaylar,dalga boylarını görme,delirme noktalarına gelme,korkma,cin vs) gibi etkilere maruz kalınabilir

Beyin haritasını çıkartma imkanları olmayanlar için ise,ben şu duayı öneriyorum,bu dua kişinin boyutsal düşmanlarına karşı perde görevi görür ve onu baskı altında tutan herşeyden arıtır,neticede Jüpiteryan vibrasyonlar yayacağı için her türlü sıkıntılarınızı da temizler,düşlerinizi gerçekleştirirdua aşşağıdadır;

Kuddusut tahiru min kulle suin : none-sayısız - ya da 900-katları
Kuddus:2800

Ben size katılmiyorumEvet söyledikleriniz de doğruluk payı olan kısımlar varTabiki her işin bir yolu yordamı vardır
Fakat,dua gönül işidirSartları,farklı uygulamaları elbette vardırAma herseyden önce duanın özü sevgi ve imandır
Ayrıca ben hiç bir duanın da insanı sıkıp,bunaltıp,delirme noktasına getireceğini de inanmıyorum
Sizin dediğiniz belki havas uygulamarı için gecerlidirFakat asla ve asla bir ayet okuyup,yada gönlünden Rabbine el acıp da ettiği dua kimseyi ama kimseyi bunaltmaz ve delirme noktasına getirmez,üstüne basa basa tekrar ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla