Yalnız Mesajı Göster

Mutlaka Oku Çok Önemlidir Ve Müccerreptir

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlaka Oku Çok Önemlidir Ve Müccerreptir

,

Burçiar ---- Günleri ----- Geceleri

Koç ----- Salı, Cumartesi -- Cuma

Boğa ------- Cuma -- Pazartesi

Ikizler ------- Çarşamba ------ Pazar

Yengeç ------- Pazartesi ----- Salı

Arslan ------ Pazar ----- Pazar

Başak ----- Cuma ---- Çarşamba

Terazi ------- Cuma ----- Cuma

Akrep ---- Cumartesi ------- Perşembe

Yay ------ Perşembe, Pazar --Cumartesi

Oğlak ------ Cumartesi ----- Pazar

Kova ------- Pazartesi ----- Çarşamba

Balık ---- Perşembe --- Cuma 1

Gün : Gezegen -- İyi Hizmetli -- Kötü Hizmetli

Pazar : Güneş -- Rukyail -- Mezheb

Pazartesi : Ay -- Cebrail -- Ebyad

Salı : Mars -- Semsemail -- Ahmer

Çarşamba : Merkür -- Mikail -- Burkan

Perşembe : Jüpiter -- Sarfiyail -- Şemhuraşin

Cuma : Venüs -- Ayniyail -- Zubea

Cumartesi : Satürn -- Kesfiyail – Meymun

Ateş azimeti

azamtü aleyküm Ya ervahın nariyyeti ente katatü minen naril küreti harrik harrikharrik Ya Eşmahil kalbe fülan ibni fülanete bi mehabbeti harrik harrik harrik Ya Bariü ifal ma emertükebihi ve üvekkilüke aleyhi bi tarfetil ayni elvahan elvahan elvahan elacele elacele elacele essaate essaate essaate

]Toprak azimeti

Azemtü aleyküm Ya ervahıl ardıyyeti ente cevherün min cevahiril aşikine irfak irfak irfak bi hakki Ya Atrakil bi mehabbeti fi cesedi fülan ibni fülanete irfak irfak irfak bi hakkir rahmani Ya Rahman ifal ma emertüke bihi bi tarfetül ayn elvahan 3 elacele elacele 3 essaate 3

Hava azimeti

Azemtü aleyküm Ya Ervahıl havaiyyeti enter ruhu min ruhul aşikine imla’ imla’ imla’ Ya Hemrakil fülan ibni fülanete bi havail ışki vel mehabbete kema imla’ imla’ imla’ Zeliha bi hevai Yusuf aleyhisselam imla’ biha Ya Rahimü ifal ma emertüke bihi ve üvekkilüke bi tarfetül ayn elvahan 3 elacele 3 essaate 3

]Su azimeti

Azemtü aleyküm Ya ervahıl maiyyeti ente minel mail basitı eclib ecri ecri ecri Ya Kakail bi mehabbeti ve uruki kalbe fülan ibni fülanete ecri ecri ecri bi hakki Ya Malik ifal ma emertüke bihi ve üvekkilüke aleyhi bi tarfetül ayni elvahan 3 elacele 3 essaate 3

Gezegenlerin buhuru

havas çalismalarinizda yada çalisma saatlerinizde

hangi buhur yakayim tuttureyim derseniz

iste sizlere lazim olacak buhurlar

zuhal gezefeninin buhuru meyatu sailedir

musteri gezegeninin buhuru sandal asferdir

merih gezegeninin buhuru kust ve topalak kabugu

sems gezegeninin buhuru senderus ve misktir

zuhregezegeninin buhuru ud ve mastakidir

utaritgezegeninin buhuru muklil ezraktir

kamergezegeninin buhuru lubani zekerdir

degerli form üyeleri yadıdınız hayır veya şer olsun ne olursa olsun yaptıgınız tertıplerın altına

ayın tılsımını

günün tılsımını

gezegenin tılsımını

ve günün melegini

ve hangi saat de yapıyorsan arapça o saati yazmalısın örnek >8inci< böyle yazmalısın saatlerin tılsımı vardı tarayıcı arızlandıgından dolayı yüklüyemedim böylede yazsan uygulasan olur bazen ben oyle uyguluyorum kesin ve iyi sonuçlar alıyorum ve yaptıgın o saat hangi gezegendeysen o gezegenin tütsüsünü yakmalısın bu onemlidir

bu ver digim uygulamaları ve tertipleri böyle yazmalısın hedefini 12 iden vurursun

herşeyin bir uslupunla yapmak ve tertipleri uygulamak lazım bunları uygulamasan ya olur ya tutmaz ne olur? onun için sakın boşa havas tutacak dıye ugraşma eger kurralları uygular harfi harfine o gün o saat tutar tutmadımı gel benim yakamdan tut bu lahuti com da ne kadar üye varsa şahit olsun bu söylediklerime amma sen dersen adım hıdır benim elimden gelen budur

bende sana hıdır abi elinden gelen budur dıyorsun o zaman bende sana boşa ugraşma yaptıgın işler boştur dıyorum hıdır abi !!!!!!!!!!!!!!!!!! diyorum

kaynak>>>ELMÜSTETABÜL MENSUH Fİ İLMİR RUHANİ> VEFKİLİMLERİ>ve> elyazması enamlar

ALLAH,IN izniyle burada havvasın ve yapacagınız tertiplerin altına neler yazacagınızı ve buhurlarını verdik bitirdik ey okuyucu bu bizden cıktı sana gecti hayır ve şer de sana aitdir herkes kendi yaptığı işten sorumludur

bu yazdıklarımı kim benden izinsiz başka formlarda kullanır veya yayınlarsa dünyada ve ahirretde iki elim yakasındadır hakkım hellal degıldır

selamet ve dua ile kal vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla