Yalnız Mesajı Göster

Kulak Yanmasi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kulak Yanmasi

Size bir soru ve lütfen yardimci olun
Ve kezinlikle simdiki yazacaklarimi alaya almayin ve dalga gecmeyin

Benim 9 aydir bir hanim efendiyle beraberligim var Hatda nisanlim
Ve 9 aydir sag ve sol kulaklarim yaniyor

O nezaman bana yalan söyledigi zaman, veya okulunda nezaman ailesinden olmayan bir erkek adama sarilsa Benim sag kulagim yanmaya basliyor O nezaman ailesinden olmayan bir erkekle telefonlasirsa, sag kulagim yaniyor
Bir zaman kavga edip ayrilmisdik, ve o bir erkekle bulusmusdu, o an hem sag kulagim yaniyor ve o an ayriyetden kalbim yanmaya basliyor

Bu 9 aydir böyle Benim sag ve sol kullaklarimin arkazi dört kere intahap kapdi Ve bu öyle birsey ki Ve ben 100km uzaklikda oturuyorum Onu ne görüyorum, ne duyuyorum, nede ne yapdigini normailnde biliyorum
Diyelimki bir erkek adama telefon aciyor Benim o an sag kulagim yaniyor Ve telefonu kapatdigi an, yanma geciyor Sag kulagim yaniyor ve telefonda görüsüyor diye icime doguyor Ona telefon aciyorum, telefonda miydin, evet, kimle Atiyorum Hasan
Bunun yüzlerce izpat edebildigim saati saaatine söyledigim kanitlar var

Cok nadir sol kulagim yaniyor Sag kulagim niye yandigini artik biliyorum Yani nezaman bir erkekle temaza girse, yazi olsun, telefon olsun veya dokunus olsun, bunu anina hizediyorum
Ama sol kulagim niye yaniyor onu bilmiyorum

Ayritden artik bu olaydan kurtulmak istiyorum Iliskiyi bitirip, o bana hayirli olmadigini düsünüyorum Cevresi tamamen erkeklerle olan bir bayan
Lütfen bana yardimci olun ve kezin dalga gecmeyin, cünkü cok ama cok göz yasi dökdüm, cünkü dogrulari hizetdigim ve gördügüm icin

Ayrica sol kulak yanmasi neden dir diye bilen varmi?

Alıntı Yaparak Cevapla