Konu
:
Garnitür
Yalnız Mesajı Göster
Garnitür
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Garnitür
malzemeler; 15 arpacık soğanı, 3 ufak kıvırcık marul, 1/2 kg kuşbaşı et, 1 kutu haşlanmış mısır, tuz
bir tencereye soğuk su doldurup, kaynatın
su kaynayınca arpacık soğanları ekleyip 5 dakika haşlayın
marulları ince ince doğrayın
kuşbaşı etleri tavada zeytinyağı ile kızartın
(alt tarafı tamamen pişmeden tleri çevirmemeye özen gösterin) etleri delikli süzgeç ile alıp yağını süzdürün
tavayı kurulayıp mısırları koyun, biraz su ekleyip 2 dakika çevirin, marulları ekleyip 1-2 defa karıştırın
etleri de ekleyip, tuz serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul