Konu: Garnitür
Yalnız Mesajı Göster

Garnitür

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garnitür




malzemeler; 15 arpacık soğanı, 3 ufak kıvırcık marul, 1/2 kg kuşbaşı et, 1 kutu haşlanmış mısır, tuz


bir tencereye soğuk su doldurup, kaynatın su kaynayınca arpacık soğanları ekleyip 5 dakika haşlayın marulları ince ince doğrayın kuşbaşı etleri tavada zeytinyağı ile kızartın (alt tarafı tamamen pişmeden tleri çevirmemeye özen gösterin) etleri delikli süzgeç ile alıp yağını süzdürün tavayı kurulayıp mısırları koyun, biraz su ekleyip 2 dakika çevirin, marulları ekleyip 1-2 defa karıştırın etleri de ekleyip, tuz serpin

Alıntı Yaparak Cevapla