Konu
:
İspanaklı Elbasan Tava Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Elbasan Tava Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Elbasan Tava Tarifi
Malzemeler :
1 kg
kemiksiz koyun eti
500 gr
ıspanak
1 kg
yoğurt
1/2 limon suyu
2 çorba kaşığı tereyağ
2 adet soğan
1 adet sivri biber
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı un
Tuz
karabiber
Yapılışı :
Etleri ceviz büyüklüğünde doğrayın, haşlayıp, süzün
Fırın tepsisine susuz olarak koyun
Doğranmış soğan, biber ve ıspanağı bir çorba kaşığı tereyağ ile soteleyin
Ateşten alın
Etlerin üzerine tuz ve karabiber serpin
Hazırladığınız ıspanağı etlerin üzerine yayın
Yoğurdun içine yumurta, limon suyu, un ve tuz koyup, çırpın
Ispanakların üstüne dökün
Üzerine parça parça tereyağ koyun
200 derecelik fırında yarım saat pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul