Konu
:
İtalyan Balık Yahnisi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İtalyan Balık Yahnisi Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İtalyan Balık Yahnisi Tarifi
Malzemeler :
4 adet beyaz etli balık fletosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet ince dogranmış soğan
2 adet orta boy kabak
100 gr
dogranmış mantar
2 adet iriboy domates
1 çay kaşığı limon suyu
tuz
karabiber
Yapılışı :
Yağsız tavada balıklar pişirilir
Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur
Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir
Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir
Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir
Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk
daha pişirilir
Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul