Yalnız Mesajı Göster

Pirinçli Biftek Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pirinçli Biftek Tarifi









Malzemeler :



Amerikan pirinci (haşlanmış) 175 gr
Biftek 2 kg
Havuç 200 gr
Salatalık 1/2 kg
Soya yağı 2 çorba kaşığı
Hardal
Tost ekmeği 1 paket
Ceviz 150 gr
Tuz
Karabiber



Yapılışı :



Tavaya yağı döküp kızdırın Bifteği arkalı önlü tavada kızartın Salatalık ve havucu rendeleyin Haşlanmış pirinci de içine ekleyip karıştırın Tuzunu ve karabiberini ayarlayın Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine bifteği alın Salatalık, havuç, pirinç karışımını etin üzerine dökün Hardal sosunu da ekleyip, garnitürün yanında ceviz içi ile süsleyerek servis yapın

ÖNERİ : Bu menüde kullandığınız cevizin yerine başka fıstık ve fındık türlerini de kolayca kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla