Yalnız Mesajı Göster

Deniz Mahsülleri Güveci Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Deniz Mahsülleri Güveci Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 2 çorba kaşığı margarin
• 1 su bardağı doğranmış domates konservesi
• 1 demet maydanoz
• 500 g beyaz etli balık filetosu (levrek, çinekop, mercan, laos, trança, akya, dilbalığı vb)
• 20 midye içi
• 10 adet iri karides
• 1 çorba kaşığı krema
• 1 bardak rende kaşar peynir
• Tuz, beyazbiber
• 1 adet defne yaprağı







Tarif
Bir tavada 1 kaşık margarin eritin Domatesleri koyup suyunu çekene kadar pişirin Domatesler pişince ateşi kapatıp ince kıyılmış maydanozları katın İyice karıştırın

Alıntı Yaparak Cevapla