Konu
:
Deniz Mahsülleri Güveci Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Deniz Mahsülleri Güveci Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deniz Mahsülleri Güveci Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 2 çorba kaşığı margarin
• 1 su bardağı doğranmış domates konservesi
• 1 demet maydanoz
• 500 g beyaz etli balık filetosu (levrek, çinekop, mercan, laos, trança, akya, dilbalığı vb
)
• 20 midye içi
• 10 adet iri karides
• 1 çorba kaşığı krema
• 1 bardak rende kaşar peynir
• Tuz, beyazbiber
• 1 adet defne yaprağı
Tarif
Bir tavada 1 kaşık margarin eritin
Domatesleri koyup suyunu çekene kadar pişirin
Domatesler pişince ateşi kapatıp ince kıyılmış maydanozları katın
İyice karıştırın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul