Yalnız Mesajı Göster

Gondolda Tavuk Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gondolda Tavuk Tarifi









Malzemeler :



1 adet tavuk göğüs eti (2 kişilik)
250 gr kültür mantarı
2 adet domates
3-4 adet kereviz sapı
1 çaybardağı kaşar rendesi
tuz
karabiber
toz kırmızı biber
tereyağı
folyo kağıdı



Yapılışı :



Tavuk etlerini kus başı kesip tereyağında toz kırmızı biber ile rengi değişene kadar kavurun Sonra sırası ile ince kıyılmış mantar, küp kesilmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin Suyunu çekene dek pişirin Folyodan 2 adet dikdörtgen kesin üzerine yemek paylaştırınÜstüne de kaşar rendesi serpin Üzerinde ufak bir delik kalacak şekilde folyoları gondol şeklinde kapatın kızgın fırında kaşar eriyene dek pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla