Konu
:
İzgara Piliç Eti Salatası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İzgara Piliç Eti Salatası Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İzgara Piliç Eti Salatası Tarifi
Malzemeler :
2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci
500 gr
Kemiksiz ve derisi soyulmuş piliç göğüs eti
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı toz karabiber
1-1/2 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak
250 gr
Enginar içi (dondurulmuş, taze veya konserve)
200 gr
Bezelye
1 çay bardağı kırmızı biber
1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos
1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı
Marul yaprakları
Yapılışı :
Piliç etine tuz ve biber serpin
Piliç göğüs eti ile kabağı ızgarada pişirin veya kaynatın
Sonra bunları buzdolabında soğutun ve piliç etini 1,8 cm kalınlığında küp şeklinde doğrayın
Pirinç, et, kabak, enginar içi, bezelye ve kırmızı biberi geniş bir kaseye koyun
Fesleğen yaprağı ile salata sosunu ufak bir kap içinde kanştırın
Bunu salatanın üzerine döküp hafif kanştırın
Marul yaprakları üzerinde servis yapabilirsiniz
4 Kişilik
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul