Konu
:
Cordon Bleu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Cordon Bleu Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cordon Bleu Tarifi
Malzemeler :
2 parça ince dövülmüs biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyo kağıdı
Yapılışı :
Etler az yağlı tavada çok az kızartılır
Folyo kağıtlarına konur, etleri aldığınız tavada mantarlar öldürülür,daha sonra mantarlar da folyaya aldiğınız etlerin üzerine dökülür, soğan ve domates yuvarlak olarak dilimlenir ve mantarlarin üzerine konur
Baharatlar eklenir ve bir dilim taze kaşarda konulduktan sonra, folyonun ağzı kapatılır ve fırına verilir
175-200 derecede, 30 dk
fiırında pişirilir
Folyoyla beraber servis yapilir
Arzu edilirse yanına patetes püresi koyabilirsiniz
AFIYET OLSUN!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul