Yalnız Mesajı Göster

Viyana Şnitzeli Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Viyana Şnitzeli Tarifi









Malzemeler :



4 parça biftek
4 çorba kaşığı un
175 gr ufalanmış ekmek kırıntısı
2 yumurta
100 gr tereyağ
tuz



Yapılışı :



Etlerin iki tarafına da tuz serpin daha sonra bir kaba un ve tuz karıştırıp koyun İkinci kaba çırpılmış yumurta ve üçüncü kaba da ekmek kırıntılarını koyun büyük bir tavada tereyağını eritin Biftekleri sırasıyla ilk önce una sonra yumurtaya son olarak da ekmek kırıntısına bulayıp kızartın Etlerin üstü kahverengileşince ateşten alıp servis yapın

Afiyet Olsun !

Alıntı Yaparak Cevapla