Konu
:
Ananaslı Parfe Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ananaslı Parfe Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ananaslı Parfe Tarifi
[/b]
Malzemeler
• Sıvı Şanti (çırpılmış) 1000 g
• Ananas püresi 600 g
• İtalyan marengası 250 g
• Pandispanya patı 2 adet
İtalyan Marengası İçin
• Toz şeker 1000 g
• Su 375 g
• Yumurta beyazı 480 g
Tarif
İtalyan marengası için toz şeker ve su 125°C?de kaynatılır
Hazırlanan şurup kabartılmış yumurta beyazının içersine ağır ağır boşaltılır ve mikserde orta hızda 15 dakika çırpılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul