Yalnız Mesajı Göster

Arapkir Kızarması Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arapkir Kızarması Tarifi









Malzemeler :



2 kg kemikli et, kuzu budundan
3 adet soğan , ince doğranmış
3-4 yemek kaşığı salça
125 gr margarin
1 kutu yoğurt
karabiber
tuz



Yapılışı :



Margarini ılıtıp, yumuşatın Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin Yanında pilav ile servis yapın

AFIYET OLSUN!

Alıntı Yaparak Cevapla