Konu
:
Tavuk Marsala Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Marsala Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Marsala Tarifi
[/b]
Malzemeler
• 1 yemek kaşığı saf zeytin yağı
• 50 g/2 oz tereyağı
• 6 parça kemikli derili tavuk göğsü
• 1 baş sarımsak, dişlerine ayrılmış
• 2 yemek kaşığı güzel koku veren sirke
• 175 ml/6 fl oz Marsala
• 175 ml/6 fl oz sıcak tavuk stoğu
• 4 yemek kaşığı maskarpon
• Tuz ve biber
• Taze tarhun yaprakları, süslemek için
Tarif
Zeytin yağını ve tereyağını geniş bir güveçte ısıtın
Daha sonra tavuğu tavuğu ve soyulmamış sarmısakları ekleyin
Tavuğun her yanı altın rengi alana kadar, 7-10 dakika orta ateşte sote edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul