Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Marsala Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Marsala Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 1 yemek kaşığı saf zeytin yağı
• 50 g/2 oz tereyağı
• 6 parça kemikli derili tavuk göğsü
• 1 baş sarımsak, dişlerine ayrılmış
• 2 yemek kaşığı güzel koku veren sirke
• 175 ml/6 fl oz Marsala
• 175 ml/6 fl oz sıcak tavuk stoğu
• 4 yemek kaşığı maskarpon
• Tuz ve biber
• Taze tarhun yaprakları, süslemek için







Tarif
Zeytin yağını ve tereyağını geniş bir güveçte ısıtın Daha sonra tavuğu tavuğu ve soyulmamış sarmısakları ekleyin Tavuğun her yanı altın rengi alana kadar, 7-10 dakika orta ateşte sote edin

Alıntı Yaparak Cevapla