Konu
:
İşkembeli Tereyağlı Bulgur Pilavı (Gülsen Pilavı) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İşkembeli Tereyağlı Bulgur Pilavı (Gülsen Pilavı) Tarifi
07-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İşkembeli Tereyağlı Bulgur Pilavı (Gülsen Pilavı) Tarifi
[/b]
Malzemeler
1
1 Çorba kasesi haşlanmış,doğranmış dana işkembesi
2
2 su bardağı bulgur
3
2 çorba kaşığı tereyağı
4
Yeteri kadar et suyu (üzerini geçecek kadar )
5
Yeteri kadar tuz
karabiber,kekik
6
İsteğe göre 1 diş sarımsak pişirilirken atılabilir
Tarif
Tereyağı tencerede eridikten sonra işkembeler atılır bir iki dakika çevrildikten sonra bulgur eklenir daha sonra et suyu eklenerek tuzu,biberi ve kekiği eklenir suyu çekildikten sonra ocaktan indirilir,üzeri gazeteyle kapatılarak demlenmeye bırakılır
Afiyetle yenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul